Miért csinálja ezt?
16 éves lány vagyok. az anyám soha nem enged el sehova csak néha hétvégente de akkor is hatra haza kell menjek. most barátnőm (kiskorunk óta barátnőm vagyunk anyámmal jóban van) álltak megismertem egy új társaságot és jó lenne velük kicsit lógni de ők általában hajnalig vannak kint . nekem ez nagyon szar így mert nem innék meg Hasonló de jó fejek és anyám meg ordít is velem hogy minek beszélek én velük
mit tegyek anyámmal hogy megértse hogy szeretnék tovább kint maradni és velük lenni
inni nem akarok és lenne is rá alkalom de nem teszem meg!
de tudja hogy mindent elmondok neki...
meg jóban van a barátnőmmel és bízik is benne a haverjai meg normalisak attól hogy isznak
meg tudja hogy mindig kínálnak piaval mégse iszok
meg azért hatkor hazamenni elég szar mikor nővéremet már 15 évesen mindenhova elengedték éjfélig és tök normális lány lett sőt még hálásabb volt és mindenben segít
akkor nővérem miért engedte már éjfélig 15 évesen? döntse már el hogy mit akar mert ezzel felidegel
pedig én vagyok a jó kislány és hiába volt tesom elengedve sokáig akkor se feküdt le senkivel csak 18:05-tel évesen és ő se ivott
akkor engem miért nem enged??
és az én haverjaim még ismeri is akkor mibaja?
Hah, ismerős :D
Én már 17 vagyok de nekem is min. 6/7-re otthon kell lennem.
Ki érti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!