Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. az anyám soha nem enged el sehova csak néha hétvégente de akkor is hatra haza kell menjek. most barátnőm (kiskorunk óta barátnőm vagyunk anyámmal jóban van) álltak megismertem egy új társaságot és jó lenne velük kicsit lógni de ők általában hajnalig vannak kint . nekem ez nagyon szar így mert nem innék meg Hasonló de jó fejek és anyám meg ordít is velem hogy minek beszélek én velük

mit tegyek anyámmal hogy megértse hogy szeretnék tovább kint maradni és velük lenni

inni nem akarok és lenne is rá alkalom de nem teszem meg!

2012. ápr. 30. 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Az enyém is ilyen volt, mégis túléltem. Nem maradsz le semmiről, ha később kezded el az éjszakai életet. Ráérsz bőven. Tudom, ez nem nyugtat meg, de ez van. Félt. Majd ha a magad életét éled, addig maradhatsz el, amíg akarsz. L28
2012. ápr. 30. 22:52
 2/14 A kérdező kommentje:

de tudja hogy mindent elmondok neki...

meg jóban van a barátnőmmel és bízik is benne a haverjai meg normalisak attól hogy isznak

meg tudja hogy mindig kínálnak piaval mégse iszok

meg azért hatkor hazamenni elég szar mikor nővéremet már 15 évesen mindenhova elengedték éjfélig és tök normális lány lett sőt még hálásabb volt és mindenben segít

2012. ápr. 30. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, én is azt gondolom, hogy semmiről nem fogsz lemaradni. 16 évesen én sem éjszakáztam, 6-7 körülre hazamentem mindig. 18 évesen egyetemre mentem Pestre, magam osztottam be az időmet, oda mentem, ahova akartam. Bőven ráért addig. Őszintén szólva rosszul is vagyok attól, amikor éjszaka/hajnalba 15-16 évesek mászkálnak össze-vissza.
2012. ápr. 30. 22:59
 4/14 A kérdező kommentje:
de ha 10-11 ig ha kint lehetnék még lenne is kivel hazajönni
2012. ápr. 30. 23:02
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem tök felesleges ezt ilyen korán kezdeni. attól, hogy másoknak megengedik, még nem jó dolog. Szerintem se csináljon egy 16 éves semmit este 11kor az utcán. Felnőttként majd másképp látod a dolgokat, most csak szórakozni szeretnél, amit megértek, de anyukáddal értek egyet a végső döntést illetően. Ne menj el estére. Majd...
2012. ápr. 30. 23:19
 6/14 A kérdező kommentje:

akkor nővérem miért engedte már éjfélig 15 évesen? döntse már el hogy mit akar mert ezzel felidegel

pedig én vagyok a jó kislány és hiába volt tesom elengedve sokáig akkor se feküdt le senkivel csak 18:05-tel évesen és ő se ivott

akkor engem miért nem enged??

és az én haverjaim még ismeri is akkor mibaja?

2012. ápr. 30. 23:24
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem szívesen mondok ilyet de lehet hogy meg kéne próbálnod a "barátnőmnél alszok" szöveget :) Én is nálam sokkal idősebbekkel barátkozok és hidd el néha jobb titkolózni :)Ha nagyon bűntudatod lenne hagyd abba .de ki kéne próbálnod
2012. máj. 1. 01:09
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Addig örülj, míg Anyukád ennyire félt és törődik Veled!
2012. máj. 1. 06:41
 9/14 A kérdező kommentje:
az törödés hogy éjjel nappal ordít velem a semmiért? o.O
2012. máj. 1. 10:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Hah, ismerős :D

Én már 17 vagyok de nekem is min. 6/7-re otthon kell lennem.

Ki érti?

2012. máj. 1. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!