Hogyan mondhatnám meg? Normális?
Nos ez elég összetett kérdés. Már régebben is nagyon érdekeltek/nek az ilyen "felvilágosítós könyvek". Még régebben kaptam is egyet, amit már sokszor elolvastam. (címe: Mi történik velem?) Ha könyvtárban vagyok, akkor is szívesen megnézném ezeket a könyveket is, csak cikinek érzem. A könyvtáros is rá szólt régebben arra aki ilyet vett ki vagy nézett bele hogy: "neked ez még nem való". Egyszer mondtam anyukámnak hogy egész jók ezek a könyvek és ezért a barátnőim eléggé cikitek is miatta hogy ilyeneket vettem le a polcról sunyiban hogy ne vegye észre senki. Ő azt mondta semmi baj, nyugodtan nézzek ilyet ha szeretnék. Nos ilyen nagy leülős "na gyere kislányom ideje elmondanom a gyerek születését" beszélgetés még nem volt, csak egy próbálkozás apámtól. Bár ő már úgy gondolta hogy én már tudok mindenről és megkérdezte hogy nem-e meséltem már a húgomnak erről. Végül abba maradt a beszélgetés, mert a húgom azt mondta hogy ő ezt még nem érti. A téma amúgy onnan indult hogy a tv-ben "milyen volt a hasa a nőnek" és így mentünk a császárszülés felé. Anyuval már beszéltünk a menstruációról, betét, tampon. Na szóval a kérdés.: Úgymond szeretnék ilyen könyveket olvasni, érdekel a téma. Más barátnőm amikor ilyen tiniknek szóló felvilágosító könyvet kapott, bele sem akart nézni. Szóval elég cikinek érzem azt hogy megkérdezzem hogy kaphatnék-e vagy vehetnék-e ki a könyvtárból ilyen könyveket. Hogyan? Mit mondjak? Normális hogy ennyire érdekel a téma? Sokszor ezért érzem magam nagyon kívülállónak, mert barátnőimet nem érdekli ez. Igazából az alapokat tudom, de nem feltétlen tudás szerzés céljából olvasnám őket, hanem mert érdekel. Előre is köszi a választ.
13/L
Ajánlok egy nagyon jó könyvet én is elolvastam a címe:
Andrew Matthews: Legyél boldog tinédzser!
Nagyon jó könyv, érdemes elolvasni de tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!