Szerintetek kell még valami a két napos osztálykirándulásra? 14. l
Összeírtam pár cuccot,itt vannak : Bugyii / 2 db / .
Zokni / 2 db / .
Nadrág
Póló
Hajgumi / 2 db /
Hullámcsat / 3 – 4 db /
Fésű
Hajpánt
Testápoló
Arclemosó
Pulcsii / 1 -2 db /
Szemüvegtok
Szemüvegtörlő
Költőpénz
Harisnya / 1 db /
Fülbevaló / 1 db /
Fogkefe
Fogkrém
Bikini
Törölköző / 2 db /
Hajcsat / 4 db /
Dezodor
Parfüm
Melltartó / 1 db /
Kabát
Tusfürdő
/ Hajszárító ! /
Tisztasági betét
Tükör
Pizsama
Papucs
Rágcsa
Szendvics,üdcsi
Szerintetek,még valami?
Saját tapasztalatból mondom,hogy szerintem ne a megszokott flanelpizsidet vidd,hanem apukád régi pólója vagy valami ilyesmi,ami annyira nem ciki,mert például tavaly én is voltam 2naposon,és egy bugyiba aludtam meg trikóba,és átjöttek a fiú osztálytársaim,és csak kicsit volt ciki..és utána az osztályfőnök észrevette,hogy bandázunk,és úgy kb.hajnali4 körül kellett körbefutnunk a szállást meg guggolni.másnap meg be kellett számolni a szüleinknek:||
egyébként szerintem parfümöt meg fülbevalót felesleges vinni.nem divatbemutatóra mész.mi egyiknap végig túráztunk és akármennyi dezodort fújtunk magunkra ugyanolyan büdiklettünk meg izzadtak,és mindenki olyanvolt,szóval senki nem bunkózott:)
Zokni ,bugyi ,poló legyen több.
Harisnya szerintem nem kell.
Hajszáríto is felesleges sztem.
a tükör meg össze fog törni
Hajszárítót azért szeretnék vinni,mert Miskolctapolcára megyünk fürödni,és nem tudom,hogy van-e ott hajszárító.
Tükröt mindenképpen viszek,mert az mindig van velem,már csak azért is,hogy ne égjek be. : D
Köszönöm,a bugyit tényleg nem töröltem ki,csak nem vettem észre:D
tegnap 23:02 .:DD jót nevettem:D
köszönöm mindenkinek,ezek szerint nem hagyok itthon semmit. : ) sőt.:D
hát énis.xdd.
köszii .
Hát,hogy legyeen.:D
utolsó: besírtam.xdd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!