Állandóan kicikiznek hogy csak lányokkal barátkozok?
Azt azért ved számba hogy sok lány nem azért barátkozik fiukkal mert jó fej hanem mert fiú.Megértem am hogy jobban kijössz e velük de szt. kéne neked egy fiú barát is egy lánynak mégse mondhatsz el mindent nem lehet olyan belsőséges a viszony ahogy mi lányok megértjük egymást biztos van ilyen fúknál is:)
De nem kéne hogy emiatt cikizzenek sokan vannak így mint te:)
Nálunk is van egy fiú aki csak velünk van. Vannak fiú barátai is, de suliban ált. velünk van. Focizni nem szeret. Bár szerintem régebben még azért lógott velünk mert tetszett neki az egyik barátnőnk ...
Szóval Csabi te vagy az ?! :D 13/L
Egyáltalán nem ciki,pedig veled egykorú vagyok! :) Ennek inkább örülj,de sztem ott legbelül tetszik az egyik lány. Amúgy ha nem vagy a fiúkkal bunkó és elutasító,akkor nem gond,de mint mondtad is vannak fiú haverjaid is. De hidd el,lesz amikor majd inkább a fiúkkal beszélsz meg néhány dolgot... :) Ha vki leb*ziz,mond meg neki,h legalább csini lányok vesznek körül. :D Amúgy nálunk is van egy ilyen srác,csak Ő ad is magára. Zselézett haj,jár edzeni és jóképű is...:)
A focis válaszolónak: Ne nézz le senkit,mert nem mindenki géniusz...Nekem sincs semmi tehetségem egy sporthoz se...Van amikor tényleg még a labdába SE tudok rúgni,csak megy a lábam a levegőben,bár én lány vagyok. De fiút is ismerek ilyet... Én támogatlak! :)
Nálunk is van egy srác aki szinte csak velünk, csajokkal lóg. Szerintem nem baj, mindenki barátkozzon azokkal, akiket bír.
14L
nincs ezzel semmi gond, nem minden fiú egyforma, csak ezt még a korodbeliek nem mind fogják fel.
az én legjobb barátom is ilyen, mint te, nem szeret focizni, sokan azt hiszik rá, h. meleg, pedig csak nem egészen olyan, mint a legtöbb fiú.
én lány vagyok és én meg pont, hogy a fiúkkal vagyok szívesebben..és jóval több időt töltök velük suliban mint a lányokkal
szerintem ebben nincs semmi cikizni való habár lehet, hogy néha nem ártana odamenned hozzájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!