Miért baj az hogy nem vagyok olyan mint az átlag?
Csak az a baj, hogy nekik szükségük van egy céltáblára, és Téged pécéztek ki. Régen a szemüvegeseket pécézték ki, de ismered a "verjük meg a nyulat"-viccet, hát nem kell rá semmi valós indok, hogy piszkálhassanak.:)
Nyugi, semmi különc nincs benned!:)
A barátaid magabizonytalanok..:)
Kezdjük ott,hogy én is ilyen vagyok és voltam.Nálunk általánosban ennyire még nem fajultak el a dolgok,de az sem volt egy nagyon hű,de jó osztály.Ez,amibe most kerültem,ez is borzasztó.Nem tart össze az osztály.Nagyon rossz tapasztalataim vannak,most vagyok 10.-es.Nem váltottam,mert nincs még egy ilyen jellegű osztály a mi évfolyamunkban.Csak tesisek vannak,de hozzájuk sem akarok menni,mert ők még borzasztóbbak.Igazából nekem is késő lenne már bulizgatni meg minden és szerintem neked is késő már megváltoztatnod a rólad kialakított képet.Sok mindent nem tudsz csinálni,majd később meglátjuk,hogy jól cselekedtünk-e így,vagy másképp kellett volna,ahogyan mások.Sokan vannak így,ahogy mi.Ilyen emberekből tudnak lenni csak igazi barátok.A többi érdekbarátság.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!