Kamaszok, hány évesen szexeltetek először? Ha még nem, akkor hány évesen szeretnétek először szexelni?
én 15 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem a barátommal. egy éve már együtt voltunk és most is együtt vagyunk még! 17/L
ő 18/F
17 évesen jöttem össze a barátommal, rá egy fél évre feküdtünk le egymással, remélem még sokáig együtt maradunk :)
18L
Én 23/f vagyok és szintén vallásos. 5 éves koromban eldöntöttem, hogy csak akkor fekszem le lánnyal, ha az a feleségem lesz. Egy konkrét lényegre törő lelkipásztori kijelentés után, a gyüliben, ami az volt, hogy "a házasságon kívüli sex bűn". Más nem maradt meg bennem 5 éves fejjel, de ez még most is élénken bennem van.
Hogy mikor akarom, arra nincs válaszom. Mindennek meg van az elrendelt ideje. Bár lett volna rá lehetőségem, de nem voltunk házasok és később vége is lett a kapcsolatnak. Úgyhogy nem bánom, hogy nem váltunk eggyé.
14 éves voltam akkor és a partnerem pedig 13. nem vagyunk rá büszkék, de még most is együtt vagyunk és szeretjük egymást.
[17/F]
Haha, az utolsó válaszoló minden szava lehetne akár az enyém is.:D Annyival egészíteném ki, hogy a "nagyon szeretném" nem jelenti, hogy bárkivel. A vágy egy ideje már gyötör, de ettől még megvárom azt, aki méltó rá, hogy kitöltsem rajta.
16/L
15 vagyok,és majd ha szerelmes leszek.De 17 éves korom elott semiképpen sem,minium 1 évet várjon rám majd a pasim,hogy tudjam hogy tényleg szeret.
A legjobb esetben pedig házasság után szeretném,szintén a vallásom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!