Kamaszok, hány évesen szexeltetek először? Ha még nem, akkor hány évesen szeretnétek először szexelni?
Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok, és a házasságik szeretnék várni a szexszel. Házasodni pedig majd 20 és 25 év között szeretnék. És ti hogy vagytok ezzel? Köszi a válaszokat! :) 16/L2012. ápr. 22. 20:51
12/35 A kérdező kommentje:
Én a vallásom miatt szeretnék várni, így látom jónak. És majd olyan fiúval szeretném összekötni az életemet, aki hasonlóan szeretne várni az esküvőig, lehetőleg a saját vallásomból választok párt, hogy később se legyen vita vallási okokból kifolyólag. Én egyébként nem nézem le azokat, akik nem várnak a házasságig, mindenkinek a saját döntése. :)
2012. ápr. 22. 21:27
13/35 anonim válasza:
már jó ideje együtt voltunk..9es vagyok
14/35 anonim válasza:
21 éves vagyok, 15 évesen feküdtem le az akkori barátommal, akivel 4 évig voltunk együtt. Nem bántam meg, de első szerelem volt, véget is ért :)
Azóta menyasszony vagyok, és kisbabát tervezünk :))
15/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon jó ezt olvasni, hogy egy 16 éves lány megbecsüli és értékeli magát annyira, hogy a házasságig akar várni a szexszel!
16/35 anonim válasza:
szűz vagyok, de 15-16 évesen már lehet hogy elfogom veszíteni, de az is lehet hogy később:)
14/l
18/35 anonim válasza:
Volt 1 barátnőm, de csak az orálig jutottunk vagyis jutott el :D Ergo lesz.pott 3x kb. Akkor voltam 17 ő 16.
19f
19/35 anonim válasza:
Szerintem a 16 ideális kor rá, ha van rá megfelelő partner :) De igazából tök mindegy, lényeg hogy előtte semmiképp :)
20/35 anonim válasza:
majd ha szerelmes leszek. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!