Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért olyan népszerű a tinédzs...

Miért olyan népszerű a tinédzserek körében, ha valaki 'flegma'?

Figyelt kérdés
Sajnos egyre többször helyen tapasztalom, hogy a flegma stílus kezd elterjedni a fiatalok körében. Többeknek természetes, ha bunkók a többiekkel, visszaszólnak a tanároknak, felnőtteknek és már a tekintetükben látni, hogy mennyire lesz_arják a világot. Miért olyan jó, ha valaki ilyen? Miért nem arra törekszenek az emberek, hogy kedvesek legyenek a többiekkel?
2012. ápr. 22. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem szó szerint undorító dolog az ilyenekkel normálisan beszélni se lehet .13f
2012. jún. 29. 20:13
 12/13 anonim válasza:
Tudod szerintem a legtobben menőzni szeretnének.De vannak ojanok is mint például én nem szólogatbe a tanároknak mert ö nem bunkó csak flegma sokan keverik ezt a ketőt.Az ugymond "igazi" flegmáknak van valami okuk rá például csak ojanokkal flegmák akik meg érdemlik vagy akik "gonoszak"velük mert így védik meg magukat.Meg félnek ki mutatni az érzéseiket bizonyos embereknek.Akikről te beszélsz azok bunkók nem flegnák.
2017. dec. 1. 20:34
 13/13 anonim válasza:

Sokak szerint en is flegma vagyok es probalok valtozni es nem beszolni mindenkinek es azt aki nem vekony, nem hord divatos ruhakat leszolni, de sajna nehez leszokni... :( De amugy ma mar a fiataloknak minden masok mondata a masikhoz hogy: A jo k.... Anyadat!

Es ezt rohogcselve mondja...

2019. jan. 3. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!