17 éves hugom kiszívott nyakkal jött haza discoból. Anya lekevert neki egy hatalmas pofont lekapcsoltatta vele a gépet és a tévét és 2 hét szobafogságot kapott. Nemm túlzás ez kicsit?
Szerintem is sok. Főleg, hogy az erőszak semmit nem old meg. Engem hál'istennek sosem ütöttek meg a szüleim, de én is voltam eltiltva tv-től, géptől, volt, hogy szobafogságot kaptam. Kínszenvedés volt, de - akkor még lázadós korszakomat élve - csak azért sem csináltam azt, amit vártak tőle. Gondolták, ha majd nem mehetek el itthon, nem gépezhetek, tv-zhetek, akkor majd olvasok és művelődök. Szoktam olvasgatni, de akkor úgy éreztem, hogy csak azért se. Helyette rajzolgattam, színeztem, zenét hallgattam.
És legközelebb ugyanúgy megcsináltam amit akartam. :D
De szerencsére kinőttem már ebből.
Sokkal többet érhetnek vele, ha leülnek és megbeszélik. Ez a ti esetekben is így van. Ha anyukátok elmondaná, hogy mi zavarja, a kiszívott nyak vagy mi, akkor legközelebb a húgod is tudná, hogy mit ne csináljon. De így? Így legközelebb kb. ugyanez lesz a szitu.
Nem, a pofonra sosincs jó ok. Nem ér el vele semmit, csak el fogja hagyni a lánya. (ahogy te tetted)
Beszélgetnie kéne vele, ezt megpróbálhatnád vele megbeszélni.
Más kérdés, hogy én sem repesnék az örömtől a kiszívott nyak láttán, mert szerintem elég undorító. De ez már csak saját vélemény.
a kiszívott nyak diszkóból 17 évesen tényleg durva kicsit.
talán majd ha beleszeret valakibe és megadják a módját ezeknek a dolgoknak, de csak a szeretett személlyel, kicsit érettebben. ha erre neveltek titeket, akkor jogos. ha nem szólt ilyenről a nevelés, akkor gáz.
0%-ot fogok kapni, de az a véleményem, hogy de
túlzás
17 évesen kiszívott nyakkal
no és mi történt még?
amúgy h lehet ennyire buta a húgod ?
mit akar bizonyítani ?
én soha nem engedtem h ezt csinálják velem és én sem tettem ilyent a partneremmel
szerintem megérdemelte és kérdezz rá anyudtól h még mi volt mert a 17 évesek nem arról híresek h minden elmondanak
CSak annyi, hogy a büntetés egyáltalán nincs kapcsolatban azzal amiért kapta, így nem fog használni. A legtöbb gyengeelméjű ezt nem bírja felfogni. Hiába versz meg egy 9 éves gyereket, vagy bünteted szobafogsággal, ha sáros lábbal ment be a szobába, nem fog használni. Ellenben ha Felpucoltatod vele a szőnyeget büntetésből, az már valami...no ez egy példa volt.
Egyébként elég nagy marhaságot csinált a húgod, de hát olyan amilyennek anyukád nevelte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!