Lányom célja az, hogy mire 20 éves lesz ki legyen tetoválva. Mit tegyek vele?
15 éves múlt még nyár végén. Már vagy egy kis tetoválása. Nagyszülei emlékére csináltatta. Tényleg nagyon szép kis tetoválás, ízléses. De már tervezi a következőt.
És nemrég bejelentette, hogy mire 20 éves lesz ki akarja tetováltatni magát. És ahogy ismerem a lányom, meg is teszi. A napokban látott egy lány az egyik közösségi oldalon és mondta, hogy Ő a példaképe - szintén ki volt tetoválva. Mondjuk a lányom biztos nem jelentéktelen dolgokat csináltatna magára.
Tetoválni akar tanulni, mármint még csak rajzol de már eljár az ismerősünkhöz aki egyébként tetováló, figyelni , hogy mit , hogy kell.
Már komolyan attól félek, hogy miután majd megtanul tetoválni és jól fog menni neki, hogy magát fogja tetoválni.
Szerintetek erről le tudnám beszélni róla?
Mert nem szeretném ha az életét ezzel rontaná el. Még a végén nem lesz munkája vagy hasonló.
Miért ne lehetne tetoválóművész? Tanuljon csak rajzolni, egészségügyet, üzletvitelt és mindent, ami ehhez kell, és hagy legyen tetoválóművész, ha azt szeretné.
3 (nagy) gyerekes anyuka
Nekem van egy tetováló barátnőm. Gyönyörűen fest, rajzol, nagyon jó kézügyessége van, de ő másokat tetovál, nem önmagát. (A tetoválók nem magukat szokták tetoválni, mert a test sok része nem igazán esik kézre, ill. a bőrnek simának kell lennie, nem szabad közben bemozogni... stb.). Amúgy aki profi a szakmában, egész jól keres vele. A barátnőm nem költ marketingre, mégis hónapokra előre tele van a megrendelésekkel, ill. szokott külföldre is menni tetoválni (Anglia, Németo., Hollandia).
Nekem is van 1 db tetoválásom, és nem fogom ellenezni, ha esetleg majd a gyerekeim is akarnak. De előbb nőjenek fel, és valóban felnőttként döntsenek. Tinédzser korban sok meggondolatlanságra hajlamos az ember, amit később megbánhat.
ha nem jelentéktelen sz*rságokat csináltat, van érzelmi értéke és ízléses (ez alatt nem azt értem, hogy kicsi, hanem azt, hogy pl nem egy álló farkú medvebékaember van a fenekére varrva), akkor engedném neki. de minden tetoválás elött megkérném, hogy gondolja át jól, mert egy életre szól, amit tenni készül.
amit nem engednék, azok a nonfiguratív szutykok, vagy - ahogy az osztálytársaimnak - a szerelmével egyentetkó. illetve - szintén osztálytárs - egy nagy masni a p*ncijára. szóval csak okosan.
Hát szerintem elég gáz,hogy alig múlt 15 és már van egy tetoválása,de hát ha te megengeded neki. Egyébként nekem is volt egy ilyen korszakom,de hál'istennek kinőttem,meg most amúgy is van ez a nagy tetkó mánia,lehet ő is kinő belőle :)
Egyébként szerény véleményem szerintem,míg be nem tölti a 18-at nem engednék neki semmilyen tetoválást..
Kössetek egyezséget:)
Engeded neki, cserébe a fenekére tetováltatja, hogy I Love Mama.
Vicctől eltekintve:
Nekem tetszik ez a tetoválósdi, bár én magamnak csak olyan helyre csináltatnék, ahol el lehet takarni ruhával. (Illetve nem csinálnék, mert nincs olyan szép testem, hogy azon jól nézzen ki)
Szerintem érvelj neki azzal, én legalább is azt tenném, hogy évek múlva, majd ha megereszkedik a bőre, hogy fog kinézni... Meg ha időközben változik az ízlése és olyan munkát szeretne, amihez komoly küldő kell, nem fogják felvenni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!