Hogy tudnék lazítani picit? Mindent halálkomolyan veszek.
15 éves lány vagyok,9.osztályos egy erős gimiben.
Már kiskorom óta mindenen idegeskedek,9-10 évesen ha nem voltunk otthon a szokásos lefekvési időmben már sírtam hogy reggel milyen fáradt leszek.Ennyire stresszeltem mindenen,és most is,egy dolgozat előtt teljes görcsben vagyok.És valahogy túlságosan figyelek másokra,vagyis szerintem már túlzottan átérzem mások helyzetét,inkább súgok valakinek doga közben minthogy az enyémet megoldjam,hogy ne lássam szomorúnak,hogy neki jó legyen.Nem bírom elviselni ha valaki szomorú,ez sokszor jó,de ha valaki nagyon megbánt is max 1 nap és elfelejtem.
Mit tehetnék?nem jó ez így tudom,de nem tudom..
Tudom veled nem ez van de talán átveszel valamit az életszemleletemből:)
Én is sokáig ilyen voltam mindenhol a leg jobbat akartam teljesíteni de főleg tanulás terén de volt egy kis gond akár hogy próbálkoztam nem ment sehogy se tudtam kitűnő lenni pedig rengeteget tanultam anyuék elvitek valami szakértői bizottsághoz az megállapította hogy diszlexiás vagyok....na mondom remek...de tovább próbálkoztam hát változatlanul nem ment míg egyszer elegem lett abból hogy folyton kiakadok ha valami nem megy és egész nap tanulok..
Most:Mindenre tanulok de csak egy normális mennyiséget 3-4-es vagyok de nem zavar van életcélom amit megtudok majd valósítani full optimista vok.Kicsit örült határozott kis csajnak tartom magam sokáig szégyelltem a diszlexiám de megtanultam nem streszelni a dolgokon...nekem bejött:)
15/L
ajaj.:/ :D
Hogy érted,hogy nem lesz nekem könnyű?
Gyerekekkel szeretnék foglalkozni majd,akár gyerekorvos,vagy konduktor,de attól félek hogy lelkileg nem bírnám.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!