Hogyan tudnék lazítani? Kell az energia
16 éves lány vagyok. Napi 3-4 órát tanulok, kitűnő vagyok.
Általában nyáron semmit se szoktam csinálni, csak gépezek. Ha nincs tanulás, gépezek. Gépfüggő vagyok(de nem megy a tanulás rovására). Az iskola rendszerességet vitt az életembe.
A jövő hetem nagyon nehéz lesz: 3 témazáró, egy szorgalmi beadandó, kell csinálnom egy kiselőadást, plusz bekell mutatnom valamit. Szombat elhívtak egy szülinapra(nem szeretnék menni), a barátom is elhívott(vele szeretnék lenni), vasárnap meg "megígértem" egyik barátnőmnek, hogy elmegyek vele a vizsgájára(nincs kedvem, de nagyon). Általában a hétvége nálam a pihenésé. Apukám azt mondta, hogy a mai napon ne csináljak semmit, csak pihenjek.
De NEM tudok pihenni. Most is csak gépezem. Aludni nem tudok, de fáradt vagyok, filmezni nincs kedvem, pakolni nincs kedvem, rajzolást egy idő után megunom, olvasást is megunom. Egyszerűen idegesít, hogy unatkozom, és elpazarlom a pihenő napomat. Hogyan kapcsolódjak ki? Szó szerint ideges vagyok magam miatt :D
sport..;)
Én pl: lovaglok, szertornázok, futok, hajtok, táncolok +van két kutyám meg egy lovam.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!