Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek? Nagyon kemény a...

Mit tegyek? Nagyon kemény a kislányom széklete. Mivel lehet gyógyszer nélkül lazítani?

Figyelt kérdés
Kislányom állandóan golyós kemény székletet produkál.Mivel lehet ezt phábbá tenni? Mindent eszik, de keveset iszik, és csak vizet meg kakaót hajlandó inni.Jártatok már hasonló cipőben?És ha igen, hogy hoztátok helyre gyógyszer nélkül?(3 éves a lányom)
2011. ápr. 23. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Rostosabb étrend.Reggelente joghurt, a víz helyett néha rostos gyümölcslé. Laevolac szirup. [link]
2011. ápr. 23. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Ugyan az mint az első válaszoló csak még a cukros meleg kamillatea is jó 2-3dl naponta!

De, a kisfiamnak ennyi idősen a Tamarin lekvár jött be, mindig hamar produkált és már magától kérte sokszor!

Gyógyszertárban kapható és az íze sem rossz!

2011. ápr. 23. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak a sima őszilétől lett lágyabb.Nem szeretem a cukros dolgokat,de ebben az esetben nem érdekelt.Megivott belőle vagy fél litert,és sikerült.
2011. ápr. 23. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
csak a laveolac szirup segitett.
2011. ápr. 23. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Laevolac szirup tényleg nagyon jó, ez tulajdonképp cukorszirup. Bármilyen cukros dolog segít, így a cukros kamillatea, de abból tényleg nem kell sokat.

Az ételeket meg úgy állítsd össze, hogy legyen benne sokszor zöldféle (pl. spenót, saláta, zöldbab, stb.), és nyers zöldségek, gyümölcsök is. Az ételbe tett olaj is segít a dolgon.

Meg még bármilyen cukros házi lekvár is jó.

2011. ápr. 23. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon sokat használ egy gyümölcs sűritmény.Bármelyik boltban lehet kapni,a rostos űditőknél van.Tigris van rajta.Még érdekes is lehet,úgy kell kiszivni.Nem szívószállal.Kislányom is sokszor kakil keményet,bogyósat.Ma adtam neki ilyet és már 2szer volt laza széklete.Nincs benne taRTÓSITÓSZER.
2011. ápr. 23. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet kapni nagyobb szupermarketekben gyümölcsös tejsavót. Édes, híg joghurtra emlékeztet. Tejesdobozhoz hasonló a csomagolása, lehet venni két félét, de az erdei gyümölcsös finomabb a narancsosnál. Az még engem is meghajt... Egyszer adtam a lányomnak belőle (1.5 éves), csak úgy, mert megkívánta tőlem, és utána félórával bekakált, pedig reggel szokta intézni a dolgát, és ez délután volt.
2011. ápr. 23. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Kamilla teával, befőtt levével, esetleg lekvárral. De nekünk az őszilé is be szokott válni.
2011. ápr. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!