Mit tegyek a 11 éves lányommal?
Eddig minden szép és jó volt.
Néha ki vitte a szemetet,néha porszívózott és a tanulásra is nagy hangsúlyt fektetett.
Ez megváltozott.Lusta,flegmázik,csak a divat és néhány hete a fiúk is érdeklik.
Nem foglalkozik a kis tesójával...különböző történeteket írogat a tanulás helyett.
Megkérem,hogy mosogasson el néhány poharat,de mint,aki meg sem hallja.
Ma mondtam neki a porszívózást,de hiába.
Azzal fenyegettem,hogy nem járhat rajzszakkörre.
Mivel fenyítsem,mit tegyek?
Elváltunk az apjától 7 éve,és ő pl. mindent megenged neki,és szó szerint pofán röhög,amikor mesélem,hogy a lányunk hanyag,még a tanulás terén is.Veszekedéssel fürdik stb...
Adjon valaki tanácsot,kérlek titeket!
Hogyan vezessem rá,hogy segítsen és ne legyen lusta lány?
Kamaszodik.
3 éve még én is így voltam. Beszélgess vele sokat. ;)
14/l
Ne várd el tőle , hogy porszívózzon , hiszen úgysem fog. Nekem anyukám annyira szokott megkérni, hogy ágyazzak be ,vigyem ki a szobámból a szennyest és néha teregetnem is kell. Kamaszodik. Én is próbálok divatosabban öltözködni, mert ezt látom a környezetemben. Az , hogy nem tanul az viszont nagyon nagy baj. Én kitűnő tanuló vagyok, ha 2-est (!!!) viszek haza,akkor addig nincs számítógép amíg ki nem javítom a jegyemet.Én is lusta vagyok azzal nincs semmi baj. Ilyen korban minden vágya egy lánynak , hogy szerelmes legyen , azzal nincs semmi gond.
Remélem segítettem.
12/L
Köszönöm a válaszokat!
Sok-sok válasznak vettem és veszem majd hasznát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!