Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a 11 éves lányommal?

Mit tegyek a 11 éves lányommal?

Figyelt kérdés

Eddig minden szép és jó volt.

Néha ki vitte a szemetet,néha porszívózott és a tanulásra is nagy hangsúlyt fektetett.

Ez megváltozott.Lusta,flegmázik,csak a divat és néhány hete a fiúk is érdeklik.

Nem foglalkozik a kis tesójával...különböző történeteket írogat a tanulás helyett.

Megkérem,hogy mosogasson el néhány poharat,de mint,aki meg sem hallja.

Ma mondtam neki a porszívózást,de hiába.

Azzal fenyegettem,hogy nem járhat rajzszakkörre.

Mivel fenyítsem,mit tegyek?

Elváltunk az apjától 7 éve,és ő pl. mindent megenged neki,és szó szerint pofán röhög,amikor mesélem,hogy a lányunk hanyag,még a tanulás terén is.Veszekedéssel fürdik stb...

Adjon valaki tanácsot,kérlek titeket!

Hogyan vezessem rá,hogy segítsen és ne legyen lusta lány?

2012. márc. 30. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kamaszodik.

3 éve még én is így voltam. Beszélgess vele sokat. ;)

14/l

2012. ápr. 2. 16:10
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Kamaszodik csak , de ne törődj vele annyit. Vond meg a zsebpénzét és tiltsd le az internetet. Találja fel magát otthon a gyerek.
2012. ápr. 2. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Ne várd el tőle , hogy porszívózzon , hiszen úgysem fog. Nekem anyukám annyira szokott megkérni, hogy ágyazzak be ,vigyem ki a szobámból a szennyest és néha teregetnem is kell. Kamaszodik. Én is próbálok divatosabban öltözködni, mert ezt látom a környezetemben. Az , hogy nem tanul az viszont nagyon nagy baj. Én kitűnő tanuló vagyok, ha 2-est (!!!) viszek haza,akkor addig nincs számítógép amíg ki nem javítom a jegyemet.Én is lusta vagyok azzal nincs semmi baj. Ilyen korban minden vágya egy lánynak , hogy szerelmes legyen , azzal nincs semmi gond.

Remélem segítettem.

12/L

2012. ápr. 5. 11:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sok-sok válasznak vettem és veszem majd hasznát! :)

2012. ápr. 11. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért mert változó korszakba lépett..Minden tini ilyen jó magam is ..nálunk is ez van ..van mikor normálkis vagyok van mikor mint akinek elgurult a gyógyeszere sokat veszekedek anyummal de ezek a tinik majd még fog változni,lehetséges az apukának nem kellett volna sok mindent megengedni és akkor nem lenne ez vagy vmi olyan lehet hogy apuci azt mondta h anyuval nem foglalkozz ittvagyok én itt mindent csinálhatsz csak sajnos eléggé elb*szta ez van majd talán megkomolyodik:) 15/l
2012. ápr. 16. 17:26
 16/16 torii válasza:
nem tudom ezzel hogy segitek mert 13 vagyok de lehet hogy ha leirom engem hogy nevelnek akkor talán be vezeted te is(ön is) nekem is el váltak a szüüleim ezel semmi gondom nem volt apámmal élek szoval amikor flegmázok vele sarokba álit egy 20 percre de onann addig nincs kijövetel amig bocsánatott nem kérek ha nem csinálok meg valamit amire megkér akkor nem erős pofontol azonal(nem fáj csak hogy tudjam hogy a szülönek nincs nemet mondás akkora)
2013. jan. 12. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!