Kamaszok! Vannak közetetek olyanok, akiket ezekért piszkálnak az osztályban?
Hogy nem volt még barátja/barátnője, tehét nem feküdt még le senkivel, és elmúlt mondjuk 15 /tehát középiskolás/?
Mert folyton szekálnak ezért, és viccelődnek velem. Olyan dolgokat mondanak, amik baromira rosszul esnek és nagyon alpári, tahó stílusban. Tudom, hogy lúzer vagyok ilyen téren, és ebben a témában nem vagyok jártas, de nem szeretem, ha az orrom alá dörgölik.
Sosem beszéltem velük ilyenekről, de ezek szerint le tudták szűrni.
Ha vannak ilyenek köztetek, hogy viselitek ? Mit csináltok ?
Eddig még nem. Bár amilyen osztálytársaim vannak nekem is el tudom képzelni, hogy előbb utóbb de ők is elkezdik majd ezt. De tudod mit, ha igen ha nem lefogom sz*rni a véleményüket. Az én életem, senkinek sincs beleszólása abba, hogy hogyan éljem, vagy éppenséggel, hogyan érezzem jól magam benne.
Én azt tanácsolom neked higgy magadban és a saját erkölcsi normáidban, légy boldog és felelősségteljes.Ne ezeknek a mocskos r*bancok véleményére hagyatkozz, hisz ugyan már kik ezek?!Kis senkik, akiknek nincs életük és az egyetlen odafigyelést a szexben kapják meg.Ne akarj beállni a sorba, csak azért mert ő szerintük az ciki, hogy még nem adtad oda magad, vmelyik éretlen hülye gyereknek aki talán ,olyan rossz élményekkel ajándékozza meg, hogy egy életre elmenne a kedved a szextől. Biztos vagyok benne, hogy most nagyon nehéz neked, de próbálj erős lenni.
Egy szintén 17 éves szűz lány :)
Szerintem ez teljesen magánügy,senkinek semmi köze nincs hozzá! Ha elmondod valakinek,nyilván mond róla véleményt, de így..... cikizés ide vagy oda.. a mi osztályunkban is voltak ilyenek, főleg ált.suliban,de csak magukat teszik szánalmassá(főleg ebben a korban), nem lesznek ezzel lazábbak, ahogy gondolják...
Ne foglalkozz velük, nem utánuk kell menni, főleg nem csak azért,mert piszkálnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!