Elkezdjek még tanulni?
Én ilyenkor szoktam bevetni a reggeli felkelést. Feküdj le most, úgyse tudnál ilyen fáradtan tanulni, aztán kelj föl korán, igyál egy kávét vagy egy teát, és tanulj. Nekem sokszor jobban is megy ilyenkor, mivel tudom, hogy be kell fejeznem, mert már nem lehet halogatni, plusz ritkán iszom kávét, tehát teljesen felébreszt.
Az időt te választod meg, én van, hogy 10 perccel, de volt, hogy 2 és fél órával korábban keltem (egy dupla órás TZ előtt, amire addig semmit se tanultam), mondjuk utána egész héten hulla voltam, de holnap úgyis péntek van már, majd hétvégén kialszod magad. :)
Most magamból indultam ki, én nem tudnék teljesen készületlenül elmenni egy dogára meg elég maximalista vagyok, egyszer szerintem mindenképpen olvasd el, ha nem nagy dolgozat, ennyi is elég lesz ha jó agyad van.
Persze megteheted azt is, hogy nem tanulsz, egyszer mindenkinek belefér egy ilyen nap, csak ne legyen utána nagy lelkiismeretfurdalásod, mert az sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!