Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elkezdjek még tanulni?

Elkezdjek még tanulni?

Figyelt kérdés
Most értem haza fél órája, hulla fáradt vagyok, úgy nézek ki mint egy mosott fos mert a suliba írtunk 2 tz-t ma aztán mentem úszásra, utána volt nyelvvizsga előkészítőm, utána mentem külön matekra így haza is értem kb délután 5-re de aztán jött a telefon hogy ki kell mennem segíteni a lovardába ott is másfél órát szenvedtem utána indultam haza. Tényleg teljesen fáradt vagyok a szemeimet alig tudom nyitva tartani és akkor most így kéne hozzákezdem készülni a holnap töri és nyelvtan dolgozatra + 1 oldalas fogalmazást írni(a nagy spirál füzetbe) angolból. Már alig látok és kénytelenség hogy reggel tanuljak meg ennyi mindent a suliba meg szintén nem tudok tanulni. Most akkor mit csináljak szerinted?
2012. márc. 29. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgasd el párszor aztán majd lesz valami :/ hátha megragad benned.
2012. márc. 29. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor szoktam bevetni a reggeli felkelést. Feküdj le most, úgyse tudnál ilyen fáradtan tanulni, aztán kelj föl korán, igyál egy kávét vagy egy teát, és tanulj. Nekem sokszor jobban is megy ilyenkor, mivel tudom, hogy be kell fejeznem, mert már nem lehet halogatni, plusz ritkán iszom kávét, tehát teljesen felébreszt.

Az időt te választod meg, én van, hogy 10 perccel, de volt, hogy 2 és fél órával korábban keltem (egy dupla órás TZ előtt, amire addig semmit se tanultam), mondjuk utána egész héten hulla voltam, de holnap úgyis péntek van már, majd hétvégén kialszod magad. :)

Most magamból indultam ki, én nem tudnék teljesen készületlenül elmenni egy dogára meg elég maximalista vagyok, egyszer szerintem mindenképpen olvasd el, ha nem nagy dolgozat, ennyi is elég lesz ha jó agyad van.

Persze megteheted azt is, hogy nem tanulsz, egyszer mindenkinek belefér egy ilyen nap, csak ne legyen utána nagy lelkiismeretfurdalásod, mert az sokkal rosszabb.

2012. márc. 29. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
ilyenkor nem szoktam bemenni :D
2012. márc. 29. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
tudod nem usziba meg lovardába kénem enni, hanem elsőre foglalkoznod kéne a tanulással aztán "szórakozni" ha már lesz szabadidőd
2012. ápr. 10. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!