Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 2 baratnomnek vampirmaniaja...

2 baratnomnek vampirmaniaja van ami nagyon idegesito. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Harman legjobb baratnok vagyunk de A es B (nevezzuk igy oket) folyton vampir-verfarkas filmeket/sorozatokat neznek es folyton arrol beszelnek (vampirnaplok, True Blood,Twilight stb) es olyan hulyeseget beszelnek hogy ok vampirok akarnak lenni es ez nagyon idegesito

Ja es mind harman 8. osztalyosunk vaunk

Mit tegyek ?

2012. márc. 28. 20:23
 1/8 anonim válasza:
88%
Várd meg, amíg felnőnek.
2012. márc. 28. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem tedd azt, hogy írd ki ide egy kérdésként. :)

Egyébként: majd felnőnek, és rájönnek hogy hülyeség.

2012. márc. 28. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
26%

kereszt, szenteltvíz, de ha nagyon idegesítenek, akkor üss egy-egy ezüstkarót a mellükbe! Vagy szólj Pengének! (ja nem, muszáj neked elintézni, ő most börtönben van :)

Amúgy napiszar pozitív! :)

2012. márc. 28. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyára nagyon szeretnének már SZÍVNI !

Szóval Orális Örömökre vágyhatnak...

2012. márc. 28. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

Háháháháhá... éljen az utolsó!!!! :D :D

Amúgy meg hagyd ott őket, keress új barátokat... a barátok már csak jönnek-mennek, majd megtanulod... ;)

2012. márc. 29. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy nekem mennyire tele van a tököm az összes vámpírmániással meg különböző netes oldalakat szüntelenül bújó kreténekkel. No nem arra gondolok, szívjanak mást:DD

Ha valaki idegesít akkor hagyd ott, keress mást, ennyi a történet

2012. márc. 29. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem lehet idegesítőbb az sem, mint az én zombiimádatom. Bár tudom magamat türtőztetni.

Vagy kibírod, vagy keresel más gondolkodású barátokat. Velem is volt így tavaly, két legjobb barátnőm együtt csorgatta a nyálát a Vámpírnaplókra, én pedig a klasszikusokra (Anne Rice féle dolgok, azokat nagyon szeretem). Nem voltunk közös hangon, de ennyi ízlés beli eltérés nem állt egy 12 éves barátság útjába. Mérlegeld azt is, mennyire fontosak neked :/

15/L

2012. márc. 29. 16:07
 8/8 anonim válasza:

Nézess meg velük néhány igazi vámpíros filmet, ahol a vámpír tényleg úgy viselkedik ahogy kéne. Dracula, Van Helsing, Fright Night, stb.

Amúgy lehet, hogy idővel kinövik.

2012. márc. 30. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!