Mit tegyek hogy ez ne így legyen?
általában egy nagyon őrült,és gyerekes lány vagyok(óriási hupikék törpikék fan vagyok.kb mindenem olyan,az összes mese zenét kivűlről fújom,és általában azokat nézek.) mindig vidám vagyok,és tényleg nagyon idióta.pl: integetek a traktorosbácsiknak,fennhangon énekelem a szózatot az utcán,általában mindig és mindenhol énekelek,szoktam csak úgy poénból leülni az utcán,meg ilyenek. de ez csak a barátaim, a szüleim előtt van.Ha pl.a barátaim szüleinél vagyok,még ott is a kis beszédes csajszi maradok,de ha valami névnapot,vagy szülinapot ünnepelünk,és vannak idegenek,de ottvannak a szüleim is akkor rögtön átváltozom csendes szégyenlős kislánnyá.úgy zavar,mert tökre nem úgy ismernek és nem is tudom hogy mit várnak el tőlem...:/
12/L
Te jó ég olyan vagy mint én ha barátnőimmel vok szét röhögik magukat rajtam bármit megteszek felelsz vagy merszet már nem is játszanak velem tudják hogy értelmetlen mosolygok fűre fára.
szüleimmel: már nem így van adom a rendes lányt mégsem érzem úgy színészkedem ott is viccelődök nevetek de nem csinálok olyan örültségéket amik nekem amúgy természetes
Nekem igazából az a bajom hogy a barátnőim röhögnek meg minden de egyik se ilyen örült mint én:)
15/L tom itt most sokan gyerekes infantilis kis lánynak tartanak de nem így van kissé örült vok de a komoly dolgok igenis foglalkoztatnak
örülök hogy nem csak én vagyok így:)
és ti mit tesztek ellene?:/ vagyis hát elég sokan lehülyéznek ezek miatt a dolgok miatt,és kibeszélnek...:(
nem tom engem soha nem néztek még hülyének vagy ha igen nem tok róla:)
Olyan már volt hogy oda jöttek hozzám és megkérdezték hogy csinálom miért vagyok olyan vidám a válasz:nagy semmi csak örülök a fejemnek hogy vagyok és ennyi:)
miért veletek mi van? komoly kibeszélnek?
Ismerős. :)
Mikor a barátaimmal / ismerőseimmel vagyok akkor idióta vagyok. :D Röhögünk mindenen de így hangosan, integetünk a buszosoknak, játszótéren h*lyéskedünk meg ilyesmi.
Idegennél meg én is az a csöndes típus vagyok.:D
15/L
Mert egy idegennek vagy kevésbé jól ismert személlyel minek osztanád meg,hogy miket csináltál a suliba stb.. meg minek hülyéskednél vele?
Én ezt nem értem.
Mi a baj?Hogy nem tudtok megnyilni idegen emberek előtt vagy mi?
Szerintem nem sok ember viselkedik úgy egy idegennel,mint egy barátnővel.. ami szerintem nem is baj.
persze,nem is jó ha kiöntöm a szivem minden harmadik személynek,de azért nemártana megszólalnom ha beszélnek nekem meg ilyenek.és nemtudom,hogy mit csináljak,hogy sikerüljön.
igen kibeszélnek,mert szerintem a vidámságom miatt,nagyon sok fiúnak tetszem,és ez miatt:/
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!