Ti mit gondoltok az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=w7nwmXBZ9hE&feature=channel
Szerintetek ők hány évesek lehetnek?
2012. márc. 25. 17:06
11/14 anonim válasza:
13-14 evesek max, es mindketto dagadt xdd nem gondolok roluk semmi kulonoset, de gaz, hogy ezt a szar videot feltettek youtubera.
12/14 anonim válasza:
Én sem néztem végig, 14-16 között lehetnek szerintem is, és hát nem tudom mit gondolok. :D Legelőször az ugrott be, hogy 2 beb*szott ribanc alkot, de végigolvasva az eddigi válaszokat nem is olyan vészesek, elvannak normális kereten belül, nem csinálnak semmi illegális vagy korhatáros dolgot, és ez a lényeg. És ahogy az egyik válaszoló mondta, inkább ez, minthogy félmeztelenül, kacsaszájjal pózoljanak egy fürdőszoba-tükörben.
13/14 anonim válasza:
Előző vagyok, azt még elfelejtettem írni, hogy az első lánynak szürke(?) pólóban elég undorító, hogy 1-1 kisebb ugrásnál villan a melle, és nem győzi mindig feljebb húzni a pólója nyakát.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!