Mit gondoltok a ducibb lányokról?
Próbálom elfogadni magam,és arra gondolni, hogy nem muszály "nádszálkisasszonynak" lenni.
Nemet és kort légyszi :).
Szerintem fuss, és egyél kevesebbet!
F 20
Ha ducibb alatt a kicsit teltebb, husisabb lányokat érted, akkor nekem bejönnek, pláne, ha szép arca van.
21/F
Sosem tudnék kövér vagy "ducibb" lánnyal lefeküdni, és emiatt nyílván járni sem tudnék velük...
Bocsika... :(
20F
Én szép, kedves arcú duci(meg kövér) lányokat ismerek, nekem mindig az jut eszembe, hogy pl az operaénekesnők is mind ducibbak-nem véletlenül! :-) Meg ilyen bajor asszonyok, akik rátermettek, és sokat főznek :-D
15/L
Tudom,hogy közhelyes lesz,de hidd el kérlek!:)
Tényleg nem az a legfontosabb,hogy valaki ducibb-e vagy sovány.Az a lényeg,hogy mennyire érzi magát jól a bőrében.Ha egy duci lány elfogadja magát úgy,ahogy van,akkor mások is elfogadják.:)
Egy 14 éves lány
én 1 operaénekesnőt se láttam aki ducibb , élőbe legalábbis (kezde tarja turunennel vagy sarah brightmannel) a kérdés meg nem az volt hogy elfogadja e magát hanem hogy mi mit gondolunk az ilyen alakról.én jobban szeretem ha valaki figyel magára.persze más ha genetikailag mindig ilyen,vagy elhagyta magát
20f
hogy mit gondolok róluk? ők is emberek..
az egyetlen, amitől nagyon ki tudok akadni, ha egy termetes hölgyemény magára erőltet egy láthatólag szűk gatyát / farmert, vagy csak simán cicanacit vesz fel. ezt NE..
de egyébként semmi bajom a dundi csajokkal, örülnék, ha feltudnék szedni pár kilót, mert lassan anorexiásnak néznek és az se jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!