Mit gondoltok a Szandi nevű lányokrol? Hogy nézhet ki, milyen a stílusa, a személyisége? Ha meghallod a nevet, milyen lányt képzelsz el?
Hát mivel ismerek egyet ezért egy kétszínű majmot képzelek el , a személyisége pedig beképzelt , mások szolgája állandóan ugráltatják.:S
Vagy pedig a SpongeBob-os Szandit xD
én megismertem egy nagyon jófej szandit, irtó kedves lány :)) bár nem így írja a nevét. nem egészen magyar.
a másik szandi ismerősöm egy kissé idegesítő.. nem ismerem annyira mondjuk, h olyan állítsak róla h kétszínű satöbbi, de annyira nem vagyunk jóban, ő is tud aranyos lenni, igazából az mkivel, az a társaság középpontja lány.
én három Szandit is ismerek és teljesen más stílusúak
egyik sportos, a másik emós, a harmadik pedig cicababa-rocker
Én is Szandi vagyok:))
hát eléggé elszomorodtam a válaszokat nézve..:((
én magamon kivül csak egy Alexandra nevü lányt ismerek(én sima Szandra vagyok) de vele sincs különösebben bajom!:)
De sztem nem minden Szandrára igaz amiket irtatok!
Minden ember más.Csak a nevük egyezik meg de az se mindig(van vagy 2000 név..)
Ez szimpla elitélésnek hangzik..:(
Én nem érzem magam kétszinünek(bár ki az aki annak érzi magát??)és nem ártottam életemben senkinek(nah jó egy-két embernek xD De azok velem voltak gonoszak!)És nekem tetszik a Szandra név!:)Szerintem nagyon aranyos:))
helló
Nekem sugárzó, szép szőke hosszú hajú, gyönyörű arcú, kedves, aranyos, megértő és okos.. egyszerűen "jó"
olyan, amit Alexandra nevű leányzó írt magáról 2009.08.04. 23:03 kor :)
nagyon szeretem ezt a nevet már fiatal korom óta, és akiket ismerek és Szandinak hívják őket (Alexandra is, ami amúgy nekem jobban tetszik) ők nagyon hasonlítanak az általam leírtakhoz, de az egyikük teljesen...:)
üdv
25/F vagyok :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!