Szerintetek a képeken érződhet az ember személyisége?
Figyelt kérdés
Úgy értem az érzései, hogy mit gondol a világról, mennyire van jóban más emberekkel.
Vannak azok a túlpózolgatós képek azok persze olyan mű képek, nem valódiak, csak egy álarc, de lehet olyan képet készíteni amin "látszik az ember lelke"?
2010. aug. 15. 20:49
1/6 anonim válasza:
Ahogy a kérdésedben is utalsz rá: azokon a képeken, amelyek nem beállítottak, hanem egy-egy természetes pillanatot örökítenek meg, azokon látszik a személyiség egy-egy jele. Nyilván olyan képekről beszélünk ahol pl nemcsak az látszik hogy örül valaminek, hanem a képen van az is aminek örül...
2/6 Dodesz.. válasza:
Szia!
Igen,lehet olyan képet csinálni, például, ha én csinálok egy új képet, és még ha én nem is veszem észre azon az olyan érzelmem kifejetettségét, a barátom észreveszi.:)
Én is így vagyok a képeivel.Szóval szerintem lehetséges, sőt! :)
15/L
3/6 anonim válasza:
Maga a lélek szerintem nem, vagy csak olyan embernek aki képest ezt látni, ilyen pedig szerintem kevés van, nem mindenki képes erre. Az viszont biztosan látszik ha valaki szomorú. Lehet valakinek akármekkora a vigyora a szeme elárulja azt ami legbelül benne van...
4/6 Esme.avantgarde válasza:
Az érzelemkifejezés a művészethez közelítő dolog...gondolj csak a fényképészekre.Ők a képeiken keresztül fejezik ki magukat (is). Peeerszehogy érződhet!
5/6 anonim válasza:
Igen érződhet rajta. Én sokszor el is gondolkodok egy egyilyen képen, hogy vajon mit érezhetett akkor:)
6/6 anonim válasza:
Nekem mióta megjött az önbizalmam, és jóban vagyok önmagammal teljesen, azóta egészen mások a rólam készült képek!
Valahogy szebb vagyok, vagy nem is tudom, pedig a külsőmön nem változtattam semmit =)
Szóval az, hogy mennyire van magával jóban az ember, biztosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!