Nem szeretnék rajta lenni a ballagási tablón. Van ennek valami külön "eljárása"?
Az ofő. azt mondta: "Nem erőszak a disznótor" de az igazgatóhelyettes szerint így nem ballaghatok le.
Mi a teendő ilyenkor? Volt már valaki ilyen helyzetben?
"...volt egy balesetem ami miatt átmenetileg a fél arcom eltorzult. Akár hiszitek akár nem..."
Ezek után nem kell indokolni különösképpen. Szólja a tanárnak és ne menj el a fotózásra.
Esetleg nem tudom mennyire kiterjedt a sérülés, de ha tényleg rajta szeretnél lenni és a fél arcot érinti a dolog akkor lehet félprofilos/árnyékos fotót csinálni. Egy jó fotós megoldja, sőt ismerek olyan jó osztályközösséget ahol szolidaritásból mindenki ilyet csinálna.
beszélj a fényképésszel, nekem is hasonló problémám volt és simán meg tudta oldani, hogy egy évvel ezelőtti képet (sulis fotózásról) montázsolt oda a képre )
meg kell érteniük
Hello!
Köszönöm a válaszokat! Sajnos a mi osztályközösségünkben a szolidaritás nem jellemző. Nem vagyok egy közkedvelt figura az osztályban Az osztálytársaim azt akarják, hogy szemből(!!!) készült fénykép legyen a tablón mondván nekik is olyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!