Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem? Szerintetek?

Elengedjem? Szerintetek?

Figyelt kérdés
a 14 éves lányom ma le akar menni a studioba utana meg coro café vagy hova ., milyen helyek ezek ? beengedik szerintetek ?
2012. márc. 23. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7 bocs = t akartam irni
2012. márc. 23. 20:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért a fél óránkénti sms az durva :/
2012. márc. 23. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:
jó akkor 1 óránként de azért tudja hogy él még vagy valami mer ha beleraknak egy kis ginát az italába megerőszakolják az nem durva?
2012. márc. 23. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

Neked egyáltalán megfordult a fejedben hogy elengeded kedves szülő? Szórakozó helyre egy 14 éves kislányt? Mégis hogyan képzeled? Azonnali nemet mondanék. Szerintem nem tudod milyen a mai élet a discoban. Csak tegyenek valamit az italába, aztán megerőszakolják. Jó muri lehet majd a kis hercegnőt nőgyógyászhoz vinni...

Mondjuk manapság az ilyen kis 14 évesek a discoban mindennapos...És a tulajdonosok annak ellenére hogy látja hogy milyen fiatalok, beengedik őket, mert az is plussz bevétel.

Micsoda világ...

2012. márc. 23. 21:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Hajógyári szigetre? Bulizni? Hát tuti nem. Vannak ott érdekes dolgok. Ilyen helykre még én 23 évesen sem megyek le.
2012. márc. 24. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindenki azt gondolja,hogy mindenki italába drogot raknak...nem kell italt ott venni,hanem veszel egy boltba aztán kész -.- Amúgy meg szerintem már nem aktuális a kérdés,mert a tegnapi estéről voltszó.Amúgy meg gondolom az utolsó nem egy bulizós tipus azért nem :D
2012. márc. 24. 13:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Nameg megerőszakolhatnak drog nélkül is...
2012. márc. 24. 16:32
 18/19 senior24 ***** válasza:

Hát igen!Drog nélkül is megeröszakolják ne aggodj!És igen lehetne mesélni a mai diszkokról!Tudod nagyon sok "szülő" sirt és kiabált és csalódott már amikor megtudta a korházban h a lánya terhes vagy éppenséggel megeröszakolták vagy amikor a rendörségre kellett látogatnia,mert drogot fogyasztottak vagy mert loptak betörtek csaltak hazudoztak vagy megkárositottak valakit,mert ugy gondolják h joguk van mindenhez,de felelösségük és kötelezettségük,meg persze lelkiismeret furdalásuk és büntudatuk az nincs,mert ugy gondolják h mivel tinik nekik alanyi joguk vanahhoz h kinyalják az elkényeztetett kis p'csájukat,vagy nekik minden csak ugy jár alapbol,mert a szomszédék megvették a Lánchidat,akkor nekik is jár egy.STB.vagy éppenséggel autobalesetük volt,mert k'rva vagányak akartak lenni,vagy mert már terhes volt,de nyugi,engedd csak el,hiszen MEGIGÉRTE! :D :D :D :d :D, h jo lesz,ami szintén vicces na mindegy és ti be is döltök!

De ami a legjobban aggaszt h minden második anyuka számára ez egy KÉRDÉS ÉS GONDOLKODIK RAJTA h elengedje e.Tudod épp eszü szülönek ez nem kérdés,akár milyen droid z generácio van,attól még nem kell ostobánaak és szánalmasnak lenni,de egyébként meg,még szép h nem!Nem vagyok öskövület,pedig sokan leszoltak azért mert nem akarnám adott esetben h a leendő lányom Siofok legnagyobb c'fkái közé tartozzon,a büvös és mindig szereplő 14-16 éves korában,mert divat és ciki lesz az osztály r'bancai között h ö még szüz és nincs egy jo szaftosa sztorija.De ezt mind csak olyankislányok! körében ciki,akiknek k'rvára fogalmuk sincs az ÉLET nehézségeiről és mindig meg lett mentve a p'csájuk és azt hiszik h az élet fenékig tejfel!Persze ÖNÁLLÓ ÉLETRRE legtöbben nem képesek,mert egyrészt ciki,bár a mai számára mi nem az,másrészt képtelenek rá mert eddig is ki van nyalva nekik és el is várják miközben nekik ne kelljen cserébe segiteni vagy csinálni valamit.

Na mindegy,szerintem a te döntésed,persze mindenki azzal jön h a diszkó miért egyenlő a rosszal!Hát érdekes vagy nem járnak dsizkóba vagy járnak és igenis látják h mi folyik ott de maguknak sem merik bevalani h mi van vagy egyszerüen annyira GYEREKEK MÉG GONDOLKODÁSBAN ÉS VISELKEDÉSBEN IS! h az már fáj,de az a helyzet h a LEGTÖBB MAI FIATAL(NEM MINTHA ÉN ÖREG LENNÉK) OVODÁS ÉSSZEL GONDOLKODIK!Felnöttnek hiszik! magukat de közben meg agyilag olyan éretlenek h az már nem igaz!

Meg lehet ezért kövezni én legalább nem félek kimondani az IGAZSÁGOT és nem is tagadom,amiáltal átb'sznám magamat is,mert sokan inkább lapitanak ha ilyesmit hallanak és terelik a témát szánalmas modon és én csak nevetek rajtuk mert olyan szánalmasak.Ök azok akik nem birják elviselni az igazat és inkább be is mesélik maguknak azt h ez nem igaz és megprobálják bemesélni nekem vagy másnka az ellenkezőjét,miközben a következő mozdulatuk már be is bizonyitotta az én igazamat.

2013. máj. 12. 10:52
 19/19 senior24 ***** válasza:

Meg egyébként is,követelözni,zsarolni,fenyegetözni,hisztizni mindegyik tud,elvárják h havi fizetésnek megfelelő összeggel lepjük meg öket azért mert akkor kizavarnak a szobájukból üvöltözve elküldve a halál f'szára,de egyikük sem gondolkodik el h azért a pénzérgt mennyit kell dolgoznia a másiknak vagy h milyen fontos dologra szánta a másik azt a pénzt,mondjuk a villany vagy egyéb más fontos dologra pl azért h ö egész nap ülhessen a facebook-ja elött,de dolgozni egyik sem akar,egyik sem képes egy kicsit besegiteni vagy legalább megtudni azt h mit kell manapság dolgozni mondjuk 40 ezer ft-ért(most csak mondtam egy összeget,amit persze sokszor el is kérnek)amit ök csak ugy elvernek egy Sound-on vagy hajógyárin vagy Siófokon akárhol!

Én is voltam 12,14 16 éves is,de g'ciláda sosem voltam a szüleimmel!Na meg persze elvárják h 14 évesen bevidd a szájukba a kaját mert egy kenyeret nem birnak kenni,lassan már wc-re sem tudnak egyedül elmenni,mert ha nem teszed meg akkor meg kiirja face-re h a szülei mekkora ge'iládák,mint ahogy szokták,apám köcsög,anyám k'rva ö pedig egy árva.

Ecsém h mekkora egy semmirekellő naplopó egy népség a mai legtöbbje!De hát ilyenné vannak nevelve!

2013. máj. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!