Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Nektek milyen fiúk...

Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Nekem a raszta hajúak, tetovált , esetleg piercing , normális (nem mindig khm.. azon jár az esze, nem iszik stb)

15/L

És nektek lányok ? Kort is. :-)

2012. márc. 18. 09:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mindenképpen legyen magasabb mint én (valahol 170-től felfelé)

lehet 1-2 évvel idősebb

normál testalkatú legyen

szemszín mindegy, de szeretem a sötétbarnát/zöldet. :)

a haja teljesen mindegy, bár a vörös nem igazán tetszik mert szeplőkkel jár sokszor..

legyen ápolt, ne vasalja a haját és ne kenjen rá egy kiló zselét (az undorító és zsíros hatást kelt...) ha nincs tökéletes bőre nem zavar, de a hatalmas gennyes pattanásokkal azért kezdjen valamit. :/ és amúgy a rövid haj jobban tetszik

tetoválás, piercing tetszik, de ne legyen telelyuggatva a feje azért...

ne igyon gyakran, maximum buliba, de csak mértékkel. ne drogozzon, cigi nem zavar.

fogadjon el olyannak amilyen vagyok, ne akarjon mindenáron megváltoztatni (pl a zenei ízlésemet. ha tetszik, ha nem én a rockot fogom hallgatni. :D)

nem muszáj zseninek lennie, de azért minimális intelligenciával rendelkezzen. :)

legyen tisztelettudó, anyámnál keltsen jó benyomást. :D

legyen jófej, vicces, kedves.

normális, de lehessen vele hülyülni :))

2012. márc. 18. 21:32
 12/20 anonim ***** válasza:
jaa és 15/L
2012. márc. 18. 21:32
 13/20 anonim ***** válasza:

Külső:

-magas (-abb nálam. 170 fölött:D)

-nem gebe, nem is kövér. Nem kell, hogy izomtorony legyen, de egy jó kis kisportolt felsőtest azért jó:Ö

-sötét hajú

-barna szem (vagy kék.)

-borosta

-nem borotvál láb (fujj.)

-nekem tetszik a mellszőr is, de nem mindenkin.

belső:

-művelt, okos

-humoros, de komoly is

-udvarias

-erős. mármint nem esik pánikba, ha baj van, higgadt, ilyesmik. férfias.

-becsületes

-szereti a jó minőségű alkoholt, de nem esik túlzásba. nem azért iszik, hogy hullarészeg legyen

Ami ne: vasalt haj, folyamatos káromkodás(néha belefér), lustaság. azt nem bírom.

Ilyen férfi nem létezik... :(

18L

2012. márc. 19. 18:53
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

14 éves vagyok és elég furcsa az ízlésem pasik terén :D mindig meglepődök azon hohy kit találok vonzónak....teljesen kiszámíthatatlan

a volt pasim:

-csőnaci

-deszkás cipő

-magas

-viszonylag vékony

-nagyon okos

ennyi, vele szakítottam mert van nála jobb aki:

-alacsonyabb

-izmos

-sokkal férfiasabb (katonának készül)

-rappet hallgat

-bandázik

hát nekem ez az uccsó "összeállítás" jön be nagyon....az amolyan "nagymenő" tipus de mégsem az mert nem nagyképő meg ilyesmi....

2012. márc. 21. 08:26
 15/20 anonim ***** válasza:
az utolső vagyok az lemaradt hogy cigizik
2012. márc. 21. 08:27
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Punk,Indie,Hardcore,Metal :

-legyen tetovált

-fültágítós

-vicces

-már amennyire helyes

-értelmes

-aranyos

-magasabb nálam

-kicsit bunkó

-jó az ágyban

3 éve ez az ideálom,persze 10-11 évesen még nem nagyon pasiztam:D de már akkr tudtam hogy mi lesz az ideálom.Alapjáraton ilyen zenéken nőttem fel:)

13/L

2012. márc. 26. 18:38
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
utolsó vagyok : nem probléma ha cigizik,bulizik illetve iszik de az utolsó ritkán.a drog sem hátrány de ne legyen függő.
2012. márc. 26. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:
ismért utolsó : piercingje is legyen!! illetve felnyírt haj sem megvetendő..bakancs az alap! illetve vans cipők,az old school darabokból. ha lehetőség adódik rá,zenélhet is.de sajnos ilyen pasi nincs..de jó lenne:( 13/L
2012. márc. 26. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem sincs kimondott pasiideálom.

Mondjuk lehetőleg rövid haja legyen, ne legyen túlsúlyos, és ne legyen hihetetlenül bunkó, és foglalkozzon magával [nem úgy értem, hogy annyira mint egy lány, csak legyen meg az alapvető higiéniája --> mindennap tusoljon, mosson fogat, ne legyen büdös [sajnos ismerek párat, akikre ez nem jellemző], ne legyen tele pattanásokkal, stb], lehetőleg nálam magasabb legyen, de ez nem lényeg.

Szóval ezek csak alapvető dolgok. A lényeg, hogy szeressen :)

15L [fuhh, de fura ezt így leírni :D legutóbb mikor választ írtam még 14 voltam :D pedig már 3 hete volt]

2012. márc. 26. 19:36
 20/20 Rentai válasza:
rövid haj vagy raszta haj,gitározik,vicces,segítőkész,megvéd
2012. ápr. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!