Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be?
Nekem a raszta hajúak, tetovált , esetleg piercing , normális (nem mindig khm.. azon jár az esze, nem iszik stb)
15/L
És nektek lányok ? Kort is. :-)
Mindenképpen legyen magasabb mint én (valahol 170-től felfelé)
lehet 1-2 évvel idősebb
normál testalkatú legyen
szemszín mindegy, de szeretem a sötétbarnát/zöldet. :)
a haja teljesen mindegy, bár a vörös nem igazán tetszik mert szeplőkkel jár sokszor..
legyen ápolt, ne vasalja a haját és ne kenjen rá egy kiló zselét (az undorító és zsíros hatást kelt...) ha nincs tökéletes bőre nem zavar, de a hatalmas gennyes pattanásokkal azért kezdjen valamit. :/ és amúgy a rövid haj jobban tetszik
tetoválás, piercing tetszik, de ne legyen telelyuggatva a feje azért...
ne igyon gyakran, maximum buliba, de csak mértékkel. ne drogozzon, cigi nem zavar.
fogadjon el olyannak amilyen vagyok, ne akarjon mindenáron megváltoztatni (pl a zenei ízlésemet. ha tetszik, ha nem én a rockot fogom hallgatni. :D)
nem muszáj zseninek lennie, de azért minimális intelligenciával rendelkezzen. :)
legyen tisztelettudó, anyámnál keltsen jó benyomást. :D
legyen jófej, vicces, kedves.
normális, de lehessen vele hülyülni :))
Külső:
-magas (-abb nálam. 170 fölött:D)
-nem gebe, nem is kövér. Nem kell, hogy izomtorony legyen, de egy jó kis kisportolt felsőtest azért jó:Ö
-sötét hajú
-barna szem (vagy kék.)
-borosta
-nem borotvál láb (fujj.)
-nekem tetszik a mellszőr is, de nem mindenkin.
belső:
-művelt, okos
-humoros, de komoly is
-udvarias
-erős. mármint nem esik pánikba, ha baj van, higgadt, ilyesmik. férfias.
-becsületes
-szereti a jó minőségű alkoholt, de nem esik túlzásba. nem azért iszik, hogy hullarészeg legyen
Ami ne: vasalt haj, folyamatos káromkodás(néha belefér), lustaság. azt nem bírom.
Ilyen férfi nem létezik... :(
18L
14 éves vagyok és elég furcsa az ízlésem pasik terén :D mindig meglepődök azon hohy kit találok vonzónak....teljesen kiszámíthatatlan
a volt pasim:
-csőnaci
-deszkás cipő
-magas
-viszonylag vékony
-nagyon okos
ennyi, vele szakítottam mert van nála jobb aki:
-alacsonyabb
-izmos
-sokkal férfiasabb (katonának készül)
-rappet hallgat
-bandázik
hát nekem ez az uccsó "összeállítás" jön be nagyon....az amolyan "nagymenő" tipus de mégsem az mert nem nagyképő meg ilyesmi....
Punk,Indie,Hardcore,Metal :
-legyen tetovált
-fültágítós
-vicces
-már amennyire helyes
-értelmes
-aranyos
-magasabb nálam
-kicsit bunkó
-jó az ágyban
3 éve ez az ideálom,persze 10-11 évesen még nem nagyon pasiztam:D de már akkr tudtam hogy mi lesz az ideálom.Alapjáraton ilyen zenéken nőttem fel:)
13/L
Nekem sincs kimondott pasiideálom.
Mondjuk lehetőleg rövid haja legyen, ne legyen túlsúlyos, és ne legyen hihetetlenül bunkó, és foglalkozzon magával [nem úgy értem, hogy annyira mint egy lány, csak legyen meg az alapvető higiéniája --> mindennap tusoljon, mosson fogat, ne legyen büdös [sajnos ismerek párat, akikre ez nem jellemző], ne legyen tele pattanásokkal, stb], lehetőleg nálam magasabb legyen, de ez nem lényeg.
Szóval ezek csak alapvető dolgok. A lényeg, hogy szeressen :)
15L [fuhh, de fura ezt így leírni :D legutóbb mikor választ írtam még 14 voltam :D pedig már 3 hete volt]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!