Kiközösítettek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
6.os vagyok és nincs senki igyazi barátom.Van egy lány aki nagyon szemét velem és mindig kibeszél a hátam mögött de nem tudom mit mond mert nem tud rólam semmi különöset.Olyan dolgokat amit nem akarom hogy kiderüljenek azokat már csak magamban tartom.És még az se túl jó hogy direkt ugy vigyázok a számra hogy nagyon(nem hozok szóba más lányokat az osztályban ha valakivel vagyok)és mégis azt mondják hogy amikor xy nem volt itt akkor én kibeszéltem őt,pedig egy nyavajás szót nem szóltam.Meg ahogy tudnak ahogy nem mindig én vagyok a célpont. Olyan nehéz nem foglalkozni az ilyanekkel.Egy valamivel jobb osztálytárs barátnőm van de ő s ugyanigy behódol ennnek a csajnak, és ha ottvan akkor én a padón vagyok mindenki megy ahhoz a csajhoz ha éppen valami csoda fojtán hozzzámszólt valaki.Szóval tudom hogy ne foglalkozzak velük meg minden de nem bírom tovább minden délután síruk vagy sírva jövök haza és minden hétvégén is ez van.11 vagyok ezért még 2 évet és nemtommennyi hónapot ki kel bírnom itt!Hogyan változtassak.Én nem vagyok az az ordibálós verekedős típus.Mit tegyek?Hogyan változtassak?2012. márc. 17. 18:35
3/10 A kérdező kommentje:
Egy kis városban lakom nem mehetek másikba!
2012. márc. 17. 18:51
4/10 anonim válasza:
És az alsóbb évfolyamokból senki nincs akivel jóban vagy?Ha már az osztályodból nem találtál barátokat próbálkozhatnál máshol.Tőled fiatalabbak,esetleg öregebbek közt.Igaz barátodnak nem muszáj,hogy osztálytársad legyen.Nekem a legjobb barátnőm nem is jár velem egy suliba.
5/10 anonim válasza:
Rengeteg dolgot lehet csinálni. Pl. Igen ahogy elöttem is írták, egy idegen barátnő. Fiúkkal mi a helyzet, velük nem lehet barátkozni? Gazdag a csaj, lehet hogy csak érdekbarátai vannak.
Tud meg mi az ami idegesíti őt, pl XY -nal barátkozol, vagy Z ruhát hordassz :). stb.
Vagy egyszerűen kérdezd meg tőle - de akkor amikor mindenki ott van -, hogy őszintén a szemedbe, mondja meg potosan mi a baja veled és azt mire alapozza.
6/10 anonim válasza:
Melyik városban laksz ? Fontos, lehet hogy ismerlek. Bár akit én ismerek 12 éves, de ő is kivan közösítve. DE nem véletlenül. Nyalizik minden tanárnak, és babahangon beszél. Már több példát tudnék mondani, mint ahány éve ismerjük egymást. Sokszor van hogy miatta kapunk rosszabb jegyet, ő a kis kedvenc. Szerencsére jövőre már nem látom, ő lesz a suli királynője ...
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó te melyik megyében vagy?
2012. máj. 6. 17:16
8/10 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt a helyzet, de voltak idősebb haverjaim... Végülis elköltöztünk, és új suliba szinte mindenkivel összehaverkodtam.
9/10 anonim válasza:
általánosba velem is ugyanez volt mindig teljesen egyedül ültem a padban egymagam... én nem foglalkoztam velük... mondjuk azóta is csendes vagyok, most leszek 10-es és most van egy barátnőm, de ha ő mondjuk nincs suliba vagy nincs velem még mindig egymagam vagyok... nem merek én se odamenni senkihez a sok rossz emlékek miatt...
10/10 anonim válasza:
Szia! Én is most voltam 6.-os, engem is kiközösítettek, bár nekem volt az osztályban 2 barátnőm. Mindig én voltam a goth, az emo, a ribanc, mindenki engem piszkált (ez még mind 5.-ben volt) sokat sírtam emiatt, még vagdostam is magam, de az osztálytársaim előtt ezt sosem mutattam ki. Mostanra megunták ezt az egészet, max 2 fiú piszkál engem, de nem változtattam magamon. Most már jóban vagyok szinte mindenkivel, elfogadják a zenei ízlésemet és az öltözködésemet és azt is, hogy animeb*zi vagyok. Amúgy nekem a legjobb barátnőm másik suliba jár, de pl facebookon sokat beszélünk és persze a szemnélyes kommunikációt sem hanyagoljuk. Én azt mondom, ne változz meg mások miatt, inkább mosolyogj mindig, és ha belédkötnek csak mondj annyit, hogy: Kapd be a f@szom. Sose tűnj gyengének, ne engedd, hogy felfedezzék a gyenge pontodat. És nyugodtan beszélj, hülyéskedj. Én pl egyszer elénekeltem a One Directiontól a What Makes You Beautifult és ijedtemben az osztály közepén a földre estem és fetrengtem a földön. Mindenki rajtam nevetett. Volt, amikor nyelvtanon felvettem a napszemüvegem úgy, hogy a hajamat az arcom elé fésültem és úgy vettem fel a napszemcsit. Akkor is mindenki rajtam röhögött. SZóval kitartás, bocsi, hogy enyyit írtam magamról, nem biztos, hogy sokat segítettem, de remélem valamennyit tudtam neked. 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!