Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem egyedül?

Elengedjem egyedül?

Figyelt kérdés

A fiam (14 éves) gyalog akar az iskolába menni.Nem lakunk messze az iskólájától. DE , nagyon féltem hogy valami rossz történik vele. ˇˇEddig még a boltba se mertél elengedniˇˇ.mondta ma délután. Sajnos ebben igaza van...

Hogy csináljam?

2012. márc. 10. 19:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én már oviban is (év vesztes vagyok) egyedül jártam. 1-2 hónapot, mondjuk tőlünk az 8-9 percnyire volt. Aztán másodikban első félévben még anyukámmal mentem, de hamarosan már egyedül vagy barátnőkkel. Azóta is így van.

13/L

2012. márc. 11. 09:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Mindig is egyedül jártam suliba, ami 30 perc buszozás. Engem haverokkal koncertekre is elengednek. :D

14L

2012. márc. 11. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Megsúgom neked, hogy én elsőben is egyedül jártam iskolába...
2012. márc. 11. 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:
én 2.-ba már egyedül jártam a suliba, egyébként hajlok arra hogy ez FAKE , ha meg nem akkor elég gáz lehet nálatok
2012. márc. 12. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Uramisten

milyen gyerek lesz szegényből

egy nővel nem fog tudni kapcsolatot teremteni

ennyire nem kellene magadhoz láncolni

amikor elhagy egy másik nőért, megölöd vagy öngyilkos leszel?

ezt az egészet nagyon gyosrsan felejtsd el (könnyű mondani) nagy traumákat fogtok még átélni, menj el pszichológushoz, de komolyan, nem viccelek

a gyerekedet már 8-10 évesen el kellett volna engedned suliba, üzletbe

2012. márc. 13. 01:19
 16/18 anonim ***** válasza:
nem gyerek, felnőtt
2012. márc. 13. 01:21
 17/18 anonim válasza:
8éves korom óta egyedül járok suliba, meg haza is.. Messze lakom a sulitól de anya még is elenged egyedül..13/L
2012. dec. 19. 15:34
 18/18 anonim válasza:
Hát hogyha azt akarod hogy egy magatehetetlen ember válljon belőle , akkor ne engedd el , harmadikos korom óta járok egyedül mindenhova
2016. jún. 5. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!