Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék? (egyedül vagyok,...

Mit tehetnék? (egyedül vagyok, satöbbi )

Figyelt kérdés

A lényeg az ,hogy most nagyon ki vagyok borulva minden miatt. Egyrészt borzalmasan érzem magam ,amiatt hogy senkti sem érdeklek.. Van 1-2 barátnőm akikkel aránylag normálisan el tudok beszélgetni,de az egyiknek meg van a baráti köre a suliban a másik meg leszar általában ,mert mindenkivel tud beszélni. Annyira elszomorít az,hogy mindig meséli ,hogy jaj de aranyos volt az a fiú meg az a fiú.. Odamentek hozzá megvígasztaéni stb. Velem ilyen sohasem történik. Úgy érzem,hogy mindenki utál vagy éppen rajtam röhög. ja és még van 3 barátnőm,de nem rézem jól magam velük ,folyton hangosan büfögnek ,meg olyan dolgokon röhögnek amiken én egyszerűen nem tudok. Lehet,hogy velem van a baj ,de én egyszerűen nem tudok mit csinálni. : ( Már elegem van!! És annyira fáj,hogy velem senki se beszélget . . . Én nem merek odamenni ,mert alapból visszahúzódó vagyok. : /

Most anyukám is mással van elfoglalva.

HELP ME! Mit csináljak??

14 / L

2012. febr. 18. 15:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi,hogy zavaros lett.
2012. febr. 18. 15:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor érzek én is így. Nézz körül a suliban, esetleg más osztályokban. Ne félj közeledni a számodra szimpatikus emberekhez. 13/l
2012. febr. 18. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Esetleg ha van rá lehetőséged akkor járj el valamerre sportolni vagy szakörre. (akár kézműves szakkör) Vagy ha érdekelnek a könyvek akkor könyvtárban is tudsz barátkozni.

Én falunk lakok,de még itt vannak ilyen klubbok,hogy xbox klub,dráma klub,rajz klub,könyvtári klub,horgászklub,tánc klub ezeknek a többsége ráadásul ingyenes is. Itt a művházban is sok fiatal szokott lenni (van billiárd,csocso,számítógép) Keress ilyen helyeket és ne félj ás felé nyitni. Nem muszáj az osztályodban keresni barátokat. Nekem pl az osztályban,sőt talán az egész suliban csak haveraim vannak.. barátaim mind más iskolába járnak.

Sok sikert.15l

2012. febr. 18. 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Szegénykém. Meg tudlak érteni:) Ha valakivel nem hasonló az érdeklődési körötök, akkor ne eröltesd azt a barátságot. Lesznek mások majd. Ha látják, hogy csendes vagy, nem fognak odajönni hozzád, neked kell próbálkoznod.Elhiszem, hogy félsz odamenni, de ha azt látnák rajtad, hogy magabiztosabb vagy, akkor szerintem többen barátkoznának veled. A kisugárzás fontos az embereknek. És ha visszautasítanak, mi lesz? Semmi. Persze, rosszul esik meg minden dehát aki nem mer, az nem nyer. Az oké, hogy nem kell nyomulni, de nem hinném, hogy piszkálnának ha odamennél hozzájuk. Ha 14 éves vagy, akkor most nyolcadikba jársz, nem? Akkor jövőre új suli, új lehetőségek. Ott gondolom nagyobb az esélye, hogy veled hasonló érdeklődési körü emberekkel leszel együtt, főleg ha tagozatra mész. Fel a fejjel és próbálkozz bátran!:)
2012. febr. 18. 16:05
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi

Az a baj,hogy a számomra szimpatikus emberek általában fiúk és körülöttük pi**ák vannak :SS Más részről pedig nem merek nyitni :S Akkor se mernék ha egyedül lennének ,mert lehet hogy félreértenék vagy ilyesmik.

2012. febr. 18. 16:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen nyolcadikos vagyok. : ) Igazából ,csak ők vannak nekem most és nem szeretek egyedül lenni ,azért jó hogy vannak.. Nálunk nincsenek szakkörök ,a könyvtár kicsi .. nagyon kis létszámú iskolába járok és 6.-ikban mentem át.

Attól félek,hogy ott se tudnék ismerkedni. :SS

2012. febr. 18. 16:09
 7/12 A kérdező kommentje:
(új iskolában)
2012. febr. 18. 16:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Interneten szoktál beszélgetni? Írj privátot (ha van kedved)
2012. febr. 18. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
szia! én is 14 éves lány vagyok, és most,hogy belegondoltam nincsenek barátaim! a suliba csak 1 lánnyal lógok...én is unom már ezt a helyzetet, most megyek gimibe, és szinte rettegek attól, hogy megint csak egy barátnőm lesz,akivel folyton veszekszek.ha gondolod írj privátot. :)
2012. febr. 19. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, és egyedül érzem magam :// És bármennyire is "veszélyes", néha tényleg jó interneten beszélgetni valakivel, kiönteni a szíved, én sok barátot szereztem így, akikkel tudok rendszeresen beszélgetni, így jobb a helyzet :)
2012. márc. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!