Mit tehetnék? (egyedül vagyok, satöbbi )
A lényeg az ,hogy most nagyon ki vagyok borulva minden miatt. Egyrészt borzalmasan érzem magam ,amiatt hogy senkti sem érdeklek.. Van 1-2 barátnőm akikkel aránylag normálisan el tudok beszélgetni,de az egyiknek meg van a baráti köre a suliban a másik meg leszar általában ,mert mindenkivel tud beszélni. Annyira elszomorít az,hogy mindig meséli ,hogy jaj de aranyos volt az a fiú meg az a fiú.. Odamentek hozzá megvígasztaéni stb. Velem ilyen sohasem történik. Úgy érzem,hogy mindenki utál vagy éppen rajtam röhög. ja és még van 3 barátnőm,de nem rézem jól magam velük ,folyton hangosan büfögnek ,meg olyan dolgokon röhögnek amiken én egyszerűen nem tudok. Lehet,hogy velem van a baj ,de én egyszerűen nem tudok mit csinálni. : ( Már elegem van!! És annyira fáj,hogy velem senki se beszélget . . . Én nem merek odamenni ,mert alapból visszahúzódó vagyok. : /
Most anyukám is mással van elfoglalva.
HELP ME! Mit csináljak??
14 / L
Esetleg ha van rá lehetőséged akkor járj el valamerre sportolni vagy szakörre. (akár kézműves szakkör) Vagy ha érdekelnek a könyvek akkor könyvtárban is tudsz barátkozni.
Én falunk lakok,de még itt vannak ilyen klubbok,hogy xbox klub,dráma klub,rajz klub,könyvtári klub,horgászklub,tánc klub ezeknek a többsége ráadásul ingyenes is. Itt a művházban is sok fiatal szokott lenni (van billiárd,csocso,számítógép) Keress ilyen helyeket és ne félj ás felé nyitni. Nem muszáj az osztályodban keresni barátokat. Nekem pl az osztályban,sőt talán az egész suliban csak haveraim vannak.. barátaim mind más iskolába járnak.
Sok sikert.15l
köszi
Az a baj,hogy a számomra szimpatikus emberek általában fiúk és körülöttük pi**ák vannak :SS Más részről pedig nem merek nyitni :S Akkor se mernék ha egyedül lennének ,mert lehet hogy félreértenék vagy ilyesmik.
Igen nyolcadikos vagyok. : ) Igazából ,csak ők vannak nekem most és nem szeretek egyedül lenni ,azért jó hogy vannak.. Nálunk nincsenek szakkörök ,a könyvtár kicsi .. nagyon kis létszámú iskolába járok és 6.-ikban mentem át.
Attól félek,hogy ott se tudnék ismerkedni. :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!