Kamaszok, mivel töltitek a napotokat szombaton?
Figyelt kérdés
Olyan kamaszok írjanak inkább akiknek nem nagyon mennek bulikba, mert kíváncsi vagyok az olyanok mint én, mit csinálnak szombaton.2012. márc. 10. 12:46
11/19 anonim válasza:
Rajzolok,sétálok,zongorázok,balettozok,zenét hallgatok,olvasok,fodrászhoz megyek,barátnőimmel beszélek,ének órára megyek,be megyek a belvárosba vásárolni,néha gépezek.......stb
találd fel magad...lehet ez furán fog hangzani szal én ilyenkor vagyok igazán önmagam mert ilyenkor van időm hét közben csak vagyok
15/L
12/19 anonim válasza:
kutyázok lovazok sétálok futok biciklizek barát nőkkel vagyok (általában)
Ma szinte alig csináltam valamit (zúzódás a kezemen alig birom mozgatni)
14/19 anonim válasza:
Fú mi ma kb 3 hektoliter madártejet csináltunk anyukámmal, aztán mindketten megettünk 3 bögrényit, a többi megmaradt, nekem meg gyomorrontásom lett tőle (neki meg semmi baja xD) úgyhogy egész este a wcn ültem :'D
15/19 anonim válasza:
Fekszek az ágyamba kólát iszok chipszet eszek és szerzem a PS3mas serlegeket!
16/19 anonim válasza:
Kb. 8 körül kelek, 11-re megyek rajzolni (addig fetrengek, teszek-veszek, rendbe szedem magam) ahol olyan 2-ig dolgozom, utána ebéd. A délután nem kötött. Néha családi program, vagy barátnőzés, de általában kockulás, olvasás, még több rajzolás, énekelek (ezt időnként rajzolással és gépezéssel egybekötve), gitározom, vagy csak úgy szimplán merengek mindenfélén. Elég nagy álmodozó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!