Szerintetek mien lett ez az versszerű idézet? 15,5 L
Figyelt kérdés
Van mikor elgondolkozok azon vajon milyen lesz az életem,
eddig sokat csalódtam,bíztam sok mindenben
de rájöttem hogy mindenért küzdeni kell,valaki tud ,valaki nem,
valaki csak él,valaki remél,valaki pedig küzd,és van olyan hogy valakinek semmi sem sikerül..
2012. márc. 9. 17:55
1/12 anonim válasza:
"valaki csak él,valaki remél" ... ezt sptől loptad? :D
6/12 anonim válasza:
1. Milyen, nem mien
2. Béna, Facebook idézet oldalról loptad?
8/12 anonim válasza:
Ezt már egyszer kiírtad és most is csak ugyan azt tudom mondani. Nem idézet és vannak benne máshonnan vett részek mint már előttem említették. Egy már megírt bölcsesség unalmasan átfogalmazva.
9/12 anonim válasza:
Elég unalmas. Túl, túl... nem is tudom hogyan mondjam, olyan érzelmes, nyálas. Úgy próbál hangzani, mintha te már milyen sok mindent megéltél volna, és mennyi szívfájdalom, meg rossz emlék lenne mögötted, pedig arra következtetek, hogy 15 évesen még nem sok fájdalomban volt részed. Eléggé mesterkélt, és tucat számra vannak ilyen és ehhez hasonló idézetek a neten, facebookon, mindenhol.
10/12 anonim válasza:
Semmilyen, Nyavalygás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!