Én 14 évesen voltam igazi nagy discoban a legjobb barátnőmmel, felügyelet nélkül. Nagyon jó volt. Tudunk vigyázni magunkra. De arra figyelj, hogy ha a lányod gyakrabban el fog járni, valószínú, hogy egyre több dolgot fog ott csinálni... Mindig figyeld, hogy cigiszagú e keze( ha igen, akkor bagózott), hogy piált e, stb. De ez attól is függ, milyen a te életfelfogásod.
2009. jún. 14. 22:49
12/20 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok és már volt diszkóba. Azt hoszem velem is az a helyzet mint az egyik hozzászólóval, hogy értelmesebb vagyok mint egy 15 éves(:D), és a szüleim bíznak bennem. Én nem élek vissza a helyzetemmel és ami azt illeti nem is vagyok oda annyira a diszkókért. Egyszer voltam de tudom ha akarnék menni akkor anyáék elengednének. Anya azt mondta hogy akkor jövök haza amikor szeretnék, csak részeg ne legyek és ha haza akarok jönni akkor hívjam fel őket és jönnek értem. Én kb kettőkor hivtam őt hogy már szeretnék haza menni. Ráadásul nem is ittam jóformán semmi alkoholt és anyáék is ismerik a barátaimat akikkel mentem- ők 17 évesek és a bátyám barátai, azaz a diszkóba ott volt a bátyám is. Szóval igazából bárhova mehetek, csak legyen ott a bátyám, aki vigyáz rám és haza kisér ha kell, és persze ne legyek részeg:)
2009. jún. 15. 21:28
13/20 anonim válasza:
Szerintem is attól függ, hogy kivel és hova, meg hogy megbízol-e benne. Én a 17 kort ajánlom, de nem ismerem a lányodat...
2009. jún. 19. 21:33
14/20 anonim válasza:
minimum 15-16 éves legyen szerintem. bármilyen érett is, ha ennél fiatalabb már csak a korából adódóan nem tudja helyesen értékelni az egyes szituációkat. meg tud, hogy kivel megy, nem árt, ha fiúk is vannak a társaságban, akik tudnak rá "vigyázni". én 15 évesen vtam egyszer, akkor nem tetszett, aztán 16 évesen még egyszer és onnantól havi egyszer, most 17 vagyok. néha csinálok ugyan hülyeségeket, de szüleim megbíznak bennem és még sosem aódott probléma.
2009. jún. 28. 23:34
15/20 anonim válasza:
Én 16 vagyok és rendes diszkóba olyan 15éves koromban voltam először tinidiszkóba pedig először 12évesen voltam!
2009. júl. 16. 19:38
16/20 anonim válasza:
14
2009. szept. 30. 13:52
17/20 anonim válasza:
Diszkóba szerintem 20 felett való igazán egy ember, ha már tud magára vigyázni, kialakult világnézete, értékrendje van és tud magára vigyázni esetleg van komoly kapcsolata/ társasága akikkel elmehetnek. Ha már dolgozó ember és van mit kipihennie ott és ezáltal kulturáltan szórakozik. Nincs jó tapasztalatom a diszkókkal. A legtöbb diszkó ahol jártam elég lepra hely volt még azok is amik igényesnek voltak beállítva. Sok volt a balhé, ki tudja mit tesznek a piádba, sok a rossz arcú ember stb.
A koncertekre gyakran családostól járnak az emberek apa anya gyerekek ami engem személy szerint biztonságérzettel tölt el. Én is inkább koncertekre járok el. A diszkóban a fiatal lányokat gyakran könnyű prédának nézik. Van ismerősöm aki diszkó után letolt bugyival ébredt a folyóparton, de arra nem emlékszik hogy kivel és hogy történt meg a dolog. hozzáteszem akkor ekkor veszítette el a szüzességét is . Ez 16 éves korában volt. Lehet hogy konzervatív vagyok, a gyerekemnek kifogom kötni hogy csak bontatlan piát vegyen, kimértet ne.
2009. okt. 6. 13:04
18/20 anonim válasza:
szia én 15 vok és 14 évesen voltam először a tesóm nővérem nem diszkóba hanem ijen házibuliba 13 évesen volt
2011. júl. 14. 11:47
19/20 anonim válasza:
én 13 vagyok nem biznak meg bennem a szüleim:| pawa a stílusom.de mar 13 évesen elengednek a bed beachre, rioba..stb..tudom magamrol rendesen viselkedem nem iszok stb..anyunak is mondom h beengednek mert marmondtam pawa a stílusom 13 évesen tűsarkúba megyek le miniszoknya marka virít rolam és igy beengednek..napözbe persze nem lyen ku*rv*a*n öltözködö:)tehát micsináljak fejlődünk..a sok media muszály haladni:D
2011. aug. 20. 16:29
20/20 anonim válasza:
Muszáj haladni?
Miért?
az hogy te 13 éves korodban bulizni jársz, az a te dolgod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!