Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy abbahagyja?

Mit tegyek, hogy abbahagyja?

Figyelt kérdés
Apukámról van szó.Akármikor kapok valamilyen jó jegyet mindig azt mondja miért nem lett jobb.Pl. amikor matekból hármast kaptam egyből azt mondta miért nem négyes lett.Pedig matekból örülhetne ha kettest kapok.De nem csak matekból.Mindegyik tantárgyról.Ha azt mondom,hogy hagyja abba egyből azt mondja ő csak azért mondja,hogy ne szúrjam el a jövőm.
2012. febr. 26. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is ugyan így van,de bekel látnunk igaza van. Bár jól esne a megdicsérés,de őszintén te megdicsérnéd a gyerekedet ha 2-est vagy 3-ast kapna? Mert én nem dicsérném meg.
2012. febr. 26. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Anyukám mindig megdicsér mert tudja,hogy milyen rossz vagyok matekból.Apukám soha nem dicsér meg akármilyen jegyet is kapok.
2012. febr. 26. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
az apukák mindig ilyenek, az enyém is... ha ötöst kapok nem kommentálja, ha négyest, akkor már jön a miért nem ötös szöveg:D
2012. febr. 27. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
És mi leszel ha nagy leszel?
2012. febr. 28. 18:28
 5/7 anonim válasza:
hah de szar lehet nektek xd
2012. márc. 3. 22:09
 6/7 anonim válasza:
Látod ezért nem kell megmutatni az ellenörződ csak év végén! XDXD
2012. márc. 18. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahha, és akkor egész nyáron zaklatXD
2012. márc. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!