Hogyan legyek feltűnőbb?
Nem kinézetre gondoltam.Szeretnék olyan lenni,aki után megfordulnak az emberek és azt mondják,hogy ˝hűűha..milyen egy szimpatikus lány,tele van életerővel..stb˝
Nem kell félreérteni,nem pasizni akarok meg k*rva lenni,hanem egy különleges ember,akiben az emberek valami pozitívat látnak.
Hogyan tudnám ezt elérni??Segítsetek.Előre is köszönöm!!14/L
Nem tudom, hogy mivel lehetnél feltűnőbb, de én is egyfolytában mosolygok és vidám vagyok:DD
nem tudom, hogy feltűnőbb vagyok-e ettől, de szeretnek az emberek :D
de sajnos a pasik nem ezt veszik észre rajtam..:||
De am igen, próbáld meg azt, hogy mosolyogj mindig és légy pozitív meg vicces:)
én is sokat mosolygok és mindenki azt mondja, hogy energiát sugárzom! :) a buszon, mindenhol megszoktak utánam fordulni (minden korosztályból és nemből) és mosolyognak (nem azért mert olyan vicces látvány vagyok)
amúgy azok a pasik akiknek egy csaj feneke a fontos az ne is forduljon meg utánam :)
14L
a kisugárzás a fontos, az meg elsősorban akkor van meg, ha jól érzed magad, békében vagy magaddal, élvezed az életet.
ami még segíthet, ha nyitott vagy, és bátor, de csak egy bizonyos szintig, tehát nem árulsz el mindent elsőre magadról, és nem teszed ki magad annak, h mások esetleg cikinek lássanak. ugyanakkor frusztrált sem vagy, hanem mindez természetesen jön belőled.
nagyon fontos, h önmagad légy!! ha olyan próbálsz lenni, amilyen nem vagy, ordítani fog rólad, és nevetségesen hat majd.
"HA azt akarod ,hogy megforduljanak utánad akkor ahhoz kell egy jó kis fenék és olyan naci ami kiemeli(farmer ,cicanaci). Mert őszintén mi fiúk másért nem igazán fordulunk meg egy lány után."
Honnan tudod, milyen a segge, amíg utána nem fordultál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!