Hogyan legyek feltűnőbb?
Nem kinézetre gondoltam.Szeretnék olyan lenni,aki után megfordulnak az emberek és azt mondják,hogy ˝hűűha..milyen egy szimpatikus lány,tele van életerővel..stb˝
Nem kell félreérteni,nem pasizni akarok meg k*rva lenni,hanem egy különleges ember,akiben az emberek valami pozitívat látnak.
Hogyan tudnám ezt elérni??Segítsetek.Előre is köszönöm!!14/L
Ahogy az előző is írta: mosolyogj, legyél vidám. :)
Hidd el, mindenki fel fog rád figyelni. Legyél bolondos, de mégis egyedi. :)
Legyen olyan a kisugárzásod. Ez is nagyon fontos. Ezen úgy tudsz változtatni, ha elhiszed magadról, hogy szép vagy, ha például határozott vagy és egyebek.
Nekem ez így sikerült. :)
Le a kalappal, nagyon szép törekvés! Már el is indultál. ;)
Igazából a művelődés ennek egy útja, tehát nem a Warcraft, Vámpírnaplók stb. Filozófiát olvasni is segít, de pl. vannak bizonyos filmek is, amelyekre lehet önismeretet építeni (valójában a teljes önismeret a célod, ez az amiről beszélsz), ezek emészthetőbbek lehetnek a számodra. A filmek jó illusztrációk lehetnek filozófiai olvasmányokhoz, amiket így jobban megértesz.
A mai filmek közül főleg a Hollywood-iak között van olyan, amelyben jól át vannak vágva a nézők, mert a nagy látvány és dráma mögött komoly üzenetek vannak, de vannak B-kategóriás filmek is, amelyeket szintén felírhatnék, tehát el kell tekinteni a felszíntől, és az üzenetet nézni, illetve néha szó szerint is megfogalmaznak bennük dolgokat az írók, amelyek önmagukban is már több értelmet adnak az egész műnek, tehát emberi erényekről szólnak. A művészfilmek általában nem az üzenetre helyezik a hangsúlyot, hanem a hitelességre, stilisztikára, színészi játékra, esetleg extravaganciára, de jellemzően üresek.
Amilyen sorrendben eszembe jut:
A kétszáz éves ember
Mátrix trilógia
Gyűrűk Ura, lehetőleg a bővített változat
Hancock
Legenda vagyok
2012
Az óriás (The Mighty)
Minden6ó
Evan, a mindenható
V mint vérbosszú
Apád-anyád idejöjjön
A jövő kezdete
A jövő hírnöke (The Postman)
Az ember gyermeke (ez elég durva, el kell vonatkoztatni tőle)
Vasököl (ez még friss, a bátorságról, kitartásról, hitről szól)
Csillagkapu SG1 és SGA teljes sorozat egésze, gyakorlatilag ezek illusztrációk az erényekhez
Wasabi
Szerelmünk lapjai
Thor
Cowboyok és idegenek
Ismeretlen férfi
Ezeket egy kis elvonatkoztatási képességgel (van olyanod, ebben biztos vagyok) fel lehet használni arra, ami a célod most.
A szinemasztor pont cécé-n jellemzően találni fogsz forrásokat hozzájuk, vagy Google.
HA azt akarod ,hogy megforduljanak utánad akkor ahhoz kell egy jó kis fenék és olyan naci ami kiemeli(farmer ,cicanaci). Mert őszintén mi fiúk másért nem igazán fordulunk meg egy lány után.Meg szerintem manapság senki se fordul meg egy lány után csak azért ,hogy milyen energikus.
Le lehet pontozni
14/F
Ne a te korosztályodból indulj ki, utolsó! :)
És a kérdező le is írta, hogy nem pasizni akar... Mellesleg nem minden pasi ugyanolyan, ha tetszik, ha nem. Van olyan pasi, akinek az olyan lányok/nők jönnek be, akiknek a kisugárzása megnyerő, nem a feneke. De ebből ne nyissunk vitát. :)
Második voltam.
Ma 19:35 ahogy mondtam,nem pasizni akarok,és a kinézet sem érdekel annyira.Nem vagyok a legszebb,átlagos lány vagyok.Így szeretnék kitűnni a többi közül,nem pedig k*rvásan öltözködéssel,hogy mindenki meg akarjon d*gni.
Ja és a többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!