Szerintetek tényleg bejövök neki vagy csak csapja a szelet?
Most hétvégén volt a 8.asok bálja,ami ugye abból állt h keringőztünk fehér ruhában.
A volt osztálytársam is megnézett minket,aki még 6.ba elment egy 6osztályos gimibe. Nagyon-nagyon helyes gyerek,és már régóta tetszett.
előtte nem voltam vele olyan jóban,viszont most odajött hozzám,és azt mondta nekem h én voltam a legszebb az összes lány közül,és hogy mennyit változtam,mennyire gyönyörű lettem. Együtt voltunk egész este,beszélgettünk,kimentünk sulielé ketten,és nagyon jófej volt:)
Elmeséltem ezt a legjobb barátnőmnek,akinek szintén tetszik a srác,és közölte velem,hogy van barátnője..
Most nem tudom eldönteni,hogy a féltékenység beszélt belőle,és azért mondta,vagy tényleg igazat mond..
megnéztem fb-n is az adatlapját,és egyedülálló van kiírva.
megkérdeztem Őt is,tagadja.
Szerintetek mit csináljak?

valószínűleg azért töltötte veled az estét, mert tetszel neki
ha meg mégis van barátnője akkor lehet, hogy épp rosszba vannak és új barátnőt szeretne magának (téged)

Először is ne mondd hogy legjobb barátnő olyasvalakire, aki képes rád féltékenynek lenni. Ezt a státuszt ki kell érdemelni, és pl. alapfeltétele az önzetlenség. :)
És éppen ezért hagyd figyelmen kívül amit mondott (a lány). Mi fiúk nem mondunk olyat hogy "gyönyörű lettél", meg hogy "te voltál a legszebb lány az összes közül", ha nem gondoljuk teljesen komolyan. Szóval biztos lehetsz benne hogy tényleg tetszel neki.
És valószínűleg nem ő és a Facebook-adatlapja hazudik/téved, hiszen ha volna barátnője, annak nyilván baromira nem tetszene ha "egyedülálló" van kiírva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!