Kamaszok! Ti "hisztiztetek" már fogorvosnál?
Ha igen mit szólt hozzá? Mit mondott vagy mit csinált?
És miért "hisztiztetek"?
Egyszer az sztk-ba tömték be a fogam és hisztiztem,hogy nagyon fáj.. az orvos lecseszett,hogy nem vagyok már ovodás,hogy hiszizzek és anyu se kell ide . (beakartam hívni anyut)
Hát túléltem,de a sírás kerülgetett..sajnos elég érzékeny vagyok,de azóta másik orvosom van és nem hisztizek:D
Én is szoktam hisztizni.
Rettegek a fogorvosoktól.
De szerencsére az enyém nagyon kedves és mindig próbál a lelkemre beszélni. Persze nem erőszakkal, hogy igenis üljek a székbe meg ilyesmi.
Én minden alkalomkor elpityergem magam de még nem szólt úgy semmit se érte. Meg ilyenkor megnyugtat,hogy nem fog fájni, meg óvatos lesz. Kezelés közben is mondja, hogy nyugi, ne féljek meg ilyesmi. :-)
fúú hát én nagyon félek a fogorvosoktól nem is szeretek menni csak ha már nagyon nagyon muszáj..
szinte mindig 'hisztizek' ami ugy néz ki h fél percenként teli szájjal megkérdezem h fájni fog? mit csinál? sokáig tart-e még? az mi ?(pl. ha felvesz valami eszközt) ilyeneket szoktam csinálni.. anyukám beszokott velem jönni de csak ott ül hátul egy széken és az aszisztenssel beszélget.. az orvosom meg kedves így mindig válaszol a kérdésekre aranyosan a végén mondja h látod ennyi volt stb.
Úgy 11 évesen. Felpattantam, és elmentem.
Most már semmi bajom, nem félek tőle, normális fogdokim van. Meg nem bírnám elviselni azt a szégyent, hogy mit gondolnak az emberek rólam, miközben hisztizek.
Én már régen hisztiztem, kb 6-8éves lehettem, akkor kihúzták egy fogam és nagyon fájt, eléggé durván sírtam.:D
Ma már fogszabályzóm van szóval szinte minden hónapba járok fogorvoshoz így már megszoktam.
A sulis fogorvos egyszer mondott egy csomó lyukas fogat, amit bekellet tömetni. Háát oké elmentünk a saját fogorvosunkhoz és megnézettük, azt mondta, hogy ezek csak "barázdák" amit nem éri meg, megfúrni mert akkor csak nagyobb kárt teszünk benne. Szóval úgy maradt ahogy volt.
Azóta a sulis fogorvosra kicsit pipa vagyok, meg úgy veszem, hogy hülyeséget beszél... De nem borultam még ki nála.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!