Mit vegyek neki milyen könyvet? (lent)
Figyelt kérdés
14 éves a lányom most veszítette el a legjobb barátnőjét és szeretnék neki egy könyvet egy kamasznak valót amibe olyan dolgok vannak amik érdekelhetik mit ajánlanátok?2012. febr. 25. 15:59
1/14 anonim válasza:
Attól függ mi az érdeklődési köre:)
2/14 A kérdező kommentje:
öltözködés divat ismerkedés , igazából valami olyanra is gondoltam ami szórakoztatja is és leköti
2012. febr. 25. 16:12
3/14 anonim válasza:
Én tegnap voltam a Libriben egy csomó ilyen kis tini lánynak való könyv volt így külön polcon.Ilyen kis szerelmes,barátokról szóló könyvek, naplóregények.
4/14 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 25. 16:29
5/14 anonim válasza:
Leiner Laura:Szent Johanna Gimi.amikor nincs minden rendben itthon,akkor itt talalok menedeket.
az elso 5 reszet megkaptam karacsonyra,vegeztem veluk nehany nap alatt.a 6resz a napokban fog megjelenni.:) 14L
6/14 anonim válasza:
Leiner Laura: Szent Johanna Gimi
Minden érzését megfogja benne találni. (Ezt főleg a harmadikban)
És naggyon jóó:))Csütörtökön jelent meg a hatodik része
7/14 anonim válasza:
(Az egész országban csak keddtől kapható)
/az előző/
14/L
8/14 anonim válasza:
kedves utolsó.már 24-étől meglehet vásárolni pesten :)
9/14 A kérdező kommentje:
és ha a harmadikat veszem meg előbb akkor az baj? tehát az a kérdésem hogy kapcsolódnal egymáshoz a történetek?
2012. febr. 26. 14:55
10/14 anonim válasza:
igen kapcsolódnak egymáshoz, mindenképp az elsővel kezd,mert így érti meg a történetet.az első legalább eltereli a figyelmét. a harmadik pont a barátnő elvesztéséről szól, és lehet nehéz lenne neki olvasni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!