Könyvet, vagy újságot vegyek? Melyiket ajánljátok? Vagy internet?
Tudnátok ajánlani valami frappáns, jó szakirodalmat, teresség témában? Könyv, újság, vagy net? Érdemes könyvet venni, vagy minden megvan a neten is? Van jó újság, amit babaváráskor ajánlanátok? Kinek mi az ami megnyerte a tetszését? Honnan keresgéltetek válaszokat kérdéseitekre, vagy mi az ami új dolgokkal is szolgált?
Jó kis babaváró naplót tudtok mondani? Olyat, amibe mindent le lehet írni a terhesség alatt, és a babázáskor is? Van ilyen konkrét albumszerűség?
Előre is köszönöm a válaszokat
Nekem az első terhességem alatt még nem volt bekötve a Net. Kaptam kölcsön könyvet, de rendszeresen vettem a Baba magazint is, nekem bejött. A Kismamát is megvettem néha, de az nem tetszett benne, hogy annyira szoptatás-párti, hogy szinte az egész újság arról szól. Most a másodikat várom és újra átböngészem a régi újságokat, mert a gép előtt nem ülhetek mindig, az újságot, meg bárhol elővehetem( WC-n, ágyban, kertben stb)
11 hetes km
Szia.Én is a Kismama újságot szoktam venni,nagyon jó van benne a terhességtől a nagyobb gyerkőc téma is:)))Na jól megfogalmaztam :D Remélem azért érted:) Meg a neten is szoktam olvasgatni,beírom a Google-ba ami épp érdekel és millió oldalt kidob!
Hány hetes vagy?
31 hetes km
Szia!
Simó Tímea Pocakosnaplója nagyon jó! A felkészüléstől a hazaérkezésig mindent leírhatsz benne.Fényképekkel illusztrálhatod és tanácsokat is ad!
Könyvben szerintem Tacy Hogg és Melinda Balu siker sorozata A suttogó titkai I. II. III., A suttogó mindent megold nagyon jó! Híres sztár mamák is ebből nevelik gyerekeiket és én is találtam már benne sok jó ötletet.
Amúgy én is megveszem minden hónapban az Anyák Lapját, a baba magazint és a kismamát is! Nagyon hasznosak!
Jó babavárást!
22+5 hetes kismama
Igen, pocakosnaplóba tudsz képet ragasztani magadról is, meg a babáról is, beleírhatod a változásokat asszem hetente??
Én a Suttogót olvastam, ami gyereknevelésről szól inkább. Terhesség ABC-je nagyon jó még, minden benne van. Asszem 5000Ft körül van. Terhesség is meg a nevelés is benne van. Meg a Spock doktor a másik kedvencem. (nevelés)4590Ft
Én a netet bújtam és a Kismama magazint olvastam és ezt csinálom most is, csak már 6 hónapos a babám.
Én pockosan egy sima word-doksiban vezettem a terhességem híreit, nagyjából 2 naponta írtam pár sort.
Mikor a babám megszületett kaptam egy babanaplót, de olyan furcsa elrendezésű, inkább vettünk egy szép füzetet és abba írkálok hetente kétszer-háromszor, illetve mindig felírom az evéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!