Mik azok a témák, amik foglalkoztatják a mai fiatalokat?
Attól függ,hogy mennyi ideig kell.. Mi az osztályban vagyunk 18-an és ilyesmikről szoktunk osztályfőnökin beszélni:
- szerelem (bár ezt mindenki elvicceli,szóval én ezt nem nagyon ajánlom)
-arról is beszéltünk,hogy ki mi akar majd lenni,milyen álmai-elképzelései vannak (ekkor mindenki figyelt a másikra,mert erre így nem szokott terelődni a téma és mindenkit érdekelt a másik elképzelése)
-mesék,filmek (erre is képes volt mindenki figyelni,mindenki elmondta,hogy milyen meséket,filmeket szeret és kiveséztük őket)
-bulizás (ez sem volt valami komoly téma,mert sokan hencegtek közbe,mikor feljött a szó a drogokról,cigizésről meg az alkoholról,szerintem ha ezt is normálisan hozta volna fel a tanár akkor egy jó téma lett volna)
-ki mennyit tanult-hogyan (erre úgy ahogy figyeltünk)
- ki mit csinál szabadidejében (erre is képes volt mindenki figyelni)
Hát így a lényeg szerintem,hogy mindenki hozzá tudjon szólni a témához (szóval a kvantumfizikáról kell beszélni,mert nyilván ehhez kevés ember tudna hozzászólni)
Engem például ez a testbeszéd érdekelne,szerintem izgalmas lehet és egem minden olyan érdekel ami ilyen érdekesség
Például:
-horoszkópok
-nevek alapján az emberek jellemzése
-jóslás (tenyér,kártya stb)
-függőségek (mindenféle függőség,mik válthatják ki stb)
-szellemidézés (következményei,veszélyei)
-históriák
-'kutyvasztások' (olyanokra gondolok,hogy pl a kamillától világosodik a haj meg ilyen kis praktikák bár erről olyan sokat nem lehet beszélni)
Még ami szerintem fontos,hogy gondolom lányok-fiús vegyesen így nem ajánlatos kocsikról,fociról vagy éppen körömfestésről beszélni.
A párkapcsolat is jó téma,de függ attól,hogy milyen a csoport hozzáállása és,hogy te hogy tudod előadni a témát,ha nem jössz zavarba és letudod kötni velük a figyelmét akkor jó téma lehet..lehet ilyen kicsit viccesebbeket is belevinni (pl miket ne csinálj egy randin ami ciki)
Hát sok sikert.15l
nálunk az animék és az 1AÉ meg mindenféle cucc xDDD
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!