Kivel szoktad megbeszélni a problémáidat?
Figyelt kérdés
szülök,barátok,rokonok,testvér,net vagy mi?2012. febr. 12. 18:22
11/21 anonim válasza:
Attól függ milyen probléma. A 'felületesebb' problémákat 1-2 lány osztálytársammal, néha pár fiú haverommal, vagy velem egykorú barátnőimmel. Ha a sulihoz kapcsolódik valami azt általában az osztályfőnökömmel (hiányzások, jegyek, stb..). A szüleimmel álltalában a 'komolyabb' problémáimat szoktam megbeszélni (betegség, tanulás, vagy valami olyasmi, amiben csak ők tudnak segíteni). A többi problémáimat pedig a nálam álltalában pár (3-4) évvel idősebb lány ismerőseimmel szoktam megbeszélni. Ők tudom, hogy nem nevetnek ki, és szoktak is segíteni. 14/L
12/21 anonim válasza:
Én anyukámmal, ha olyan sulis-barátnős a dolog, illetve a gitártanárnőmmel és az osztályfőnökömmel. Vannak kicsit lelkizősebb témák, amikről a szüleimmel nem igazán tudok beszélni, mert sokszor teljesen más nézőpontból szemléljük az adott dolgot.
14/21 anonim válasza:
én of.fel.
of. olyan akit osztály szinten nagyon szeretünk és tényleg olyan személyiség hogy ha van valami meglehet vele beszélni legyen az bármi. /és tényleg bármi/
nekem nagyon sokat szokott segíteni
17/l
15/21 anonim válasza:
Barátnő(i)m, anyukám általában. Ami meg speciális és tudom, hogy ott nem igazán tudnak tanácsot adni vagy segíteni, azt meg azzal, aki ért hozzá. Pl. itt a neten is.
Én szívesen meghallgatnám a problémáidat, és megpróbálnék segíteni, ha szeretnéd. Írhatsz privit is.:)
14L
16/21 Watson válasza:
Én ált. az egyik barátomnak:D Barát-barát, nem járunk . 13/L
17/21 anonim válasza:
Senkivel. Nekem nincsenek olyan gondjaim mint egy átlagos kamasznak. Lányok, barátságok stb.
18/21 anonim válasza:
őőő...senkivel. egy-két barátnőmmel, de egyikük se abba a suliba jár, mint én. 13L
19/21 anonim válasza:
még mindig az előző vagyok, bocsi :D
+neten, pl itt :) de általában nem beszélek a problémáimról...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!