Kamaszok! Ti féltek a fogorvostól?
Figyelt kérdés
Én nagyon félek!
15/L
Kort és nemt is légyszi.
2012. febr. 12. 11:52
11/18 anonim válasza:
ma 13:50-es vagyok.
Nem fog doki volt. :)
12/18 anonim válasza:
Nem, csak csodálkozom, hogy valakinek tényleg van gusztusa más szájában turkálni...
14/18 anonim válasza:
Nem. Vagyis nem tudom, de szerintem nem félnék. Még nem voltam fogorvosnál, 1 lyukas fogam sincs :-)
19F
15/18 A kérdező kommentje:
Én a tűtől félek meg annyira barátságtalan az egész rendelő, dolgok. :D
2012. febr. 13. 20:32
16/18 anonim válasza:
Én nem félek, főleg, amiőta fogszabim van, havonta megyek hozzá, és tök jófej, mindig elmondja, mikor mit csinál, szól, ha valami lehet, hogy fájni fog picit, stb... Én nagyon bírom. :DDD
14/F
17/18 anonim válasza:
Én bevallom hogy rettegek!Egyszerűen kiver a víz mikor kiejtem a számon és görcsbe rándul a gyomrom...nem tudom miért... :/
18/18 anonim válasza:
Körzetisnél kezdtem, tehát 6 évig féltem elmenni. Végül 12 évesen eljutottam és mondnom sem kell, jól kics.sztem magammal. De egy jó maszek dokihoz járok jelenleg és nagyon jó munkája van.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!