Hány évesen engednétek meg a lányotoknak, hogy a barátjával aludjon?
Kedves kérdező! teljesen egyetértek az előttem válaszoló 21L válaszával.Én sem vagyok befásult,konzervatív öregasszony(mert ugye ezen az oldalon aki,szerint nem normális ami a mai világban van azokat,már beskatulyázzák) 22 éves vagyok.De úgy gondolom 16 évesen együtt aludni nem helyén való.Jöhet mindenki a nagy "szerelemmel",meg a megbízhatósággal,számomra nem elfogadott hogy 15-16 éves lányok a barátjukkal aludjanak.nem rosszból,de azért egy tinikapcsolat annyira nem stabil még,arról nem is beszélve hogy gyerekekről van szó.Nekem 16-17 évesen nagyon rövid tini"kapcsolataim voltak",de sosem fordult meg a fejemben,hogy együtt aludjak,meg lefeküdjek velük.Nem tartom helyesnek amit a mai tinik csinálnak 14 éves koruktól 20 éves korukig megfordulnak 3-4 pasi ágyában is,és itt nem csak a szexre gondolok,amit szintén nem tartok helyén valónak.19 évesen aludtam először fiúval,pedig már a barátommal együtt voltam előtte egy ideje.
Engem sem érdekeltek sosem,hogy az osztálytársaim már 13-14 évesen isznak,pasiznak,már nem szüzek,nekem az volt fontos,hogy van tartásom,hogy majd a szerelmemmel fekszem le,és hogy egy lánynak nem illik fiatalon,fiúnál aludni,a suli volt a fontos a hobbim,a sport.
Szerintem egy 16 évesnek inkább a tanulmányaival kéne foglalkozni,és saját magával,a komoly párkapcsolat,az együtt alvás,és a szexualitás úgy gondolom egy érett,mély érzelmű kapcsolat sajátja,amiben a pár elég érett,nagyon szereti egymást,teljes az összhang és a bizalom,lássuk be ez nem 15-16 évesen van. Úgy gondolom a testiség abszolút nem tartozik bele a normális tinikapcsolatokba,pont azért olyan szép a gyerekszerelem,ott maximum csók van az a kapcsolat csúcsa.
Kedves kérdező szerintem gondolkodj el,mi a jó ha azért,mert a lányod a többiekkel foglalkozik,az ő véleményükre ad ezért engeded,hogy elsiessen ilyen dolgot,megjegyzem 4 hónap édeskevés.Vagy nemet mondasz és megbeszéled a lányoddal,hogy az Ő érdekében nem engedélyezed,mert korainak tartod,és nem tartod helyén valónak,hogy 4 hónap után a barátja ágyában kössön ki,és ha 18 éves koráig esetleg még több barátja is lesz,akkor "végig menjen" az összesen.
16 évesen megengedném, ahogy nekem is megengedték amikor annyi voltam.
Ha valaki szexelni akar, az úgyis megoldja, nem kell ahhoz együtt alvás - tulajdonképp bárhol lehet csinálni, ha az ember leleményes, márpedig aki szexelni akar, az elég leleményes lesz hozzá. Akkor meg inkább otthon, az ágyban, mint egy félreeső bokorban, vagy nyilvános vécében (láttam, pontosabban hallottam már ilyet a buszpályaudvar klotyójában. Felettébb kellemes volt.).
Sok kivetnivalót nem találok ebben, 16 évesen szerintem nem vészesen korai szexuális életet élni, bár én inkább a 17 felé közeledtem amikor megvolt az első esemény.
Együtt aludni pedig mégis csak egy olyan meghitt, bensőséges dolog (akkor is, ha nincs aktus), ami nem egyenértékű egy együtt töltött délutánnal vagy akár egész nappal. Az mellett ébredni, akit az ember szeret, az élet egy nagy csodája - akár megelőzte dugás a közös alvást, akár nem.
VaniliaHime-látom Te aztán megértetted a mondanivalónkat. Olvasd újra a 21-L és a 22-L beírását.
Látom nálad a lényeg a szex...persze, hogy máshol is megteszik, ha akarják. Megteszik, ha úgy neveled őket. Nekem eszembe sem jutott 18 éves koromig (nem ez volt a korhatár, csak ekkorra már több mint 1 éve együtt voltunk)...Együtt alvás pedig igen meghitt, szép, felnőttként. Tiniként is szép, csak teljesen más. Nincs háttér, nincs olyan érzelem...Egy veszekedés és "holnap" valaki más ágyában "ugyanolyan meghitt" a dolog, érted?
Mindegy nekem nem tisztem Téged meggyőzni, csak látom nem jött át a mondanivalónk...
21-L
Nem olvastam a mondanivalódat, amikor hozzászóltam, szóval nem volt mit megértenem.
Egyébként nálam nem csak a szex a lényeg, de tudom, hogy ebben a korban már érdekli a fiatalokat, tombolnak a hormonok, és egy tartós kapcsolatban szerintem semmi baj sincs vele. Én nem úgy lettem nevelve, hogy orrba-szájba csináljam, de ha eljön az idő, akkor eljön. Az pedig semmit sem jelent, hogy téged csak 18 éves korod körül kezdett érdekelni, mivel az emberek nem fejlődnek ugyanolyan ütemben, van, aki korábban érik, míg más később.
Az együtt alvásban pedig még mindig nem találok semmi kivetnivalót, nem győztél meg. Persze vannak olyan lányok, akik ágyról-ágyra járkálnak, de akármennyire is rosszak "ezek a mai fiatalok", az ismerőseim többsége tartós kapcsolatban van a párjával.
Én 18 évesen aludtam először fiúval, aki most is a barátom.
3 hét múlva leszek 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!