Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szóltok ehhez? Szerintem...

Mit szóltok ehhez? Szerintem borzasztóan rossz, hogy ebben tényleg van igazság!

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 9. 11:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a képet, elolvastam a topikot, szeretném megkérdezni, nagyon komolyan, hogy ti hol nézitek a 12-14 éves tinicsajokat ? Honnan vonjátok le a következtetést ?

Nem akarok kötekedni, de semmi nem változott, csak az hogy mit láttok a világból.

Ha valamelyik "nagy óreg" venné a fáradtságot, és kigyalogolna egy átlagos általános suli elé, és elkezdené számolni a "normi" , és "nem normi" lányokat biztos vagyok benne, hogy semmivel nem lenne magasabb az arány mint mondjuk 20 évvel ezelött, csak akk a punk, a rocker meg a "mode-os" lógott ki a sorból, most meg az emo a divat. + nem volt net , meg plázák , és nem futottatok beléjük percenként.

35/F

2012. febr. 10. 08:12
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez tényleg így van,rengeteg 12-14 éves lány néz ki hasonlóan,illetve ha még nem is ilyen borzalmasan,akkor is már sminkel,felnőttesen öltözködik,és viselkedik,na de az én lányomnak ezt nem fogom engedni az biztos,ez nem normális ahogy manapság a tinik kinéznek.
2012. febr. 10. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
08:12es egy általános suli mellett vagyok albérletbe,kíváncsiságból néha mikor jönnek ki a suliból nézem őket az ablakból,meg kell mondjam 20ból 15 nem kislánynak néz ki,sőt a múlt héten láttam egy kb 13-14 évest hatalmas hassal kijönni. Nem alaptalan a következtetés.Emellett van 2 húgom,az egyik egy normális 15 évesnek néz ki, a másik 13,nagyon durván kinéző barátik,és osztálytársaik vannak.
2012. febr. 10. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kár,hogy nem ugyanaz a lány van a képen.:)
2012. febr. 10. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nah, szerintem a képen a csaj nem 12 éves, hanem 15 de mind1.
2012. febr. 18. 10:56
 16/17 anonim válasza:
13 éves lány vagyok, kis falusi iskolában tanulok, és nagyon nem értem miért kell sminkelni az én korú gyerekeknek?Az én környezetemben cikinek számít ha valaki erős sminkben, vagy túl nagy kivágású és mini ruhákban jár.Mi a suliban nem is hordunk semmilyen ékszert, még pici szájfényt sem kenünk fel.Szüleim szerint úgy vagyunk szépek ahogy vagyunk, és nem kell már kicsi korunkban majomnak lennünk.Nem vagyok maradi, de szerintem ez a normális!
2012. júl. 8. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Hat nem is tudom a jobboldali csaj tuti nem 12. minumum 14. En is 12 vagyok, szeretem kihuzni a szememet es anyumat egyaltalan nem zavarja, h sminkelek, sot neha megdicser, h tok jol csinalom. Viszont nem viszem tulzasba. AMugy most kb olyan hajat szeretnek, mint a jobb oldali csajnak, csak nem festem be :3 12\l
2012. júl. 25. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!