Mondjam el neki? vagy hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
A helyzetem a következő,anyu 2 éves koromban elhagyott minket apuval avval a szöveggel, hogy még nem áll készen egy elkötelezett életre stb. szóval apu újra házasodott elvett egy nagyszerű nőt aki úgy szeretett mintha a saját lánya lennék d 8éves koromban meghalt :( apu rá pár hónapra szenvedett egy auto balesetett amit sajnos nem élt túl...A baleset óta a nagynéném nevel téll. nagyon jól megvagyunk nagyon szeretem őt, mindent elmondok neki meg minden...Anyu pár hete bukkant fel újra nem nagyon szeretném vele tartani a kapcsolatot de azt ajánlotta hogy pár napot töltsek el vele aztán ha azt akarom hogy elmenjen akk elmegy..belementem most itt vagyok az a problémám h elég felelőtlen voltam és elfelejtettem elég betétet hozni magammal anyu jó fej meg minden d nem akarom h elbizza magát avval ha most tőle kérek..max még 2nap és elmúlik d már csak 1 betétem maradt...nem hiszem h elég lesz..most mit csináljak?2012. febr. 8. 19:42
11/17 anonim válasza:
Megértem, hogy miért nem akarsz megnyílni, de ez csak egy betét, nem nagy dolog, felületes ismerősök is kérnek egymástól ilyesmit (pl. ha egy lányak nincs az osztályból, mindenkit végigkérdez amíg nem talál, nem csak azt akivel jóban van). Szóval ne úgy add elő, mintha baj lenne vagy segítséged akarsz kérni, hanem egyszerűen: "anya, adnál kölcsön betétet?". Ettől nem kerültök közelebb.
Vagy veszel magadnak ha van pénzed, vagy megkéred valamelyik barátnődet, hogy adjon kölcsön, esetleg más ismerőst (szomszéd pl.)
12/17 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, én Budapest mellett lakom, ha errefelé laksz, én is tudok segíteni. :) 15/L
13/17 anonim válasza:
Nyugodtan kérj tőle betétet. Anyukád is nő, ő is menstruál.
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a felajánlott segitségeket is..nagyon aranyosak vagytok...am megoldottam a problémám...:D:D:D
2012. febr. 9. 12:53
15/17 anonim válasza:
Ha nem vagyok tul indiszkrét megkérdezhetem , végül hogy sikerült megoldanod? Kértél vagy más megoldást kaptál?
16/17 A kérdező kommentje:
persze megkérdezheted..:) kértem és kaptam...:):) este lefekvés előtt amikor bejött hozzám beszélgettünk és a végén kértem tőle..nagyon rendes volt azt mondta h nem fog semmit kérdezni ha valamilyen kérdésem van bátran fordulhatok hozzá de egyébként nem mondott semmit..:)
2012. febr. 9. 17:42
17/17 anonim válasza:
Akkor örülök,hogy meg lett oldva.
További sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!