Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mondjam el neki? vagy hogyan...

Mondjam el neki? vagy hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő,anyu 2 éves koromban elhagyott minket apuval avval a szöveggel, hogy még nem áll készen egy elkötelezett életre stb. szóval apu újra házasodott elvett egy nagyszerű nőt aki úgy szeretett mintha a saját lánya lennék d 8éves koromban meghalt :( apu rá pár hónapra szenvedett egy auto balesetett amit sajnos nem élt túl...A baleset óta a nagynéném nevel téll. nagyon jól megvagyunk nagyon szeretem őt, mindent elmondok neki meg minden...Anyu pár hete bukkant fel újra nem nagyon szeretném vele tartani a kapcsolatot de azt ajánlotta hogy pár napot töltsek el vele aztán ha azt akarom hogy elmenjen akk elmegy..belementem most itt vagyok az a problémám h elég felelőtlen voltam és elfelejtettem elég betétet hozni magammal anyu jó fej meg minden d nem akarom h elbizza magát avval ha most tőle kérek..max még 2nap és elmúlik d már csak 1 betétem maradt...nem hiszem h elég lesz..most mit csináljak?
2012. febr. 8. 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom hogy van e nálad pénz de ha van egyszerűen menj el egy közeli boltba.

Ha nincs nem tudom egy az nagyon kevés...szerintem kérhetnél tőle talán nem veszi olyan komolyan

2012. febr. 8. 19:46
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
A helyedben valószínũleg én is így gondolkodnék, nem próbállak rávenni, hogy kérj tõle így, hogy még csak elsõ alkalommal vagy nála. Ha van pénzed, vehetnél a boltban egy csomaggal, ha nincs, és nem erõs a vérzésed, a bugyiba tett wc papír is megfelelõ. Letépsz kb. 6 kockát, összehajtod õket úgy, hogy ne nagyon látszódjon, és kész. :) 15/L
2012. febr. 8. 19:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elmondanám neki. Egy betéttel semmit nem tudsz kezdeni, már csak azért sem, mert hiába ha csak 2 napig lesz meg, és nem is olyan erős (gondolom), de nagyon nem higiénikus napokig ugyanazt hordani...

Szóval én szólnék. Esetleg ha tudod, hogy hol tartja, vegyél el egy pár darabot, nem hiszem, hogy észrevenné.

2012. febr. 8. 19:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérj tőle, ne butáskodj.

1 betét nem lesz elég. Talán estére elég és holnap veszel ha van nálad pénz. Az úgy nem lenne megoldható?

Ha nem,akkor kérj anyukádtól..ha kell akkor kell,ettől,hogy kérsz tőle szorosabb nem lesz a kapcsolatotok.

2012. febr. 8. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy betét nem a világ! Ha a szomszéd lánya jönne át kérni,akkor szívesen adnék Neki... Érted mire akarok kilyukadni?! Nem pénzt kérnél Tőle,vagy anyai jó tanácsot,hanem egy betétet!! Ezzel pedig nem a lovat adnád alá,hisz csak egy betét! -remélem érted!!
2012. febr. 8. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtam kérj töle. Ez egy felnötnek tök természetes dolog, olyan, mintha a cukrot, vagy a sószorot kérnéd el. Emiatt nemhiszem, hogy elbizná magát, lehet, hogy egy hét után el is felejti.
2012. febr. 8. 19:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Tudom h egy betét nem a világ d miért nyiljak meg neki ennyire amikor 13 évig felém se nézett és most hirtelen fellángolt benne az anyai ösztön?? eddig miért nem volt ott?? miért nem ő volt velem amikor szomorú voltam miért nem ő volt ott az ágyamnál mikor beteg voltam?? egy betét talán nem a világ de amit velem tett az nekem igen...:///
2012. febr. 8. 19:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
régen a nők betét helyett wcpapírba görgetett vattát használtak, bár ezt nem lehet a wcbe dobni csak a szemetesbe és gyakrabban is kell cserélni, mert a papírrzésze hamar átázik, de a leggyengébb utolsó napodra hátha megteszi..
2012. febr. 8. 20:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha Győrben vagy, akkor valahol találkozhatnánk, és akkor adok neked. (Tudom extrém, hogy egy idegen akar neked adni valamit, de szívesen segítek ott, ahol tudok.) ha igen akkor írj egy privit.

15/L

2012. febr. 8. 20:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Szentes környékén tudok neked segíteni ha már felhozta az egyik válaszoló:)
2012. febr. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!