Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom tetoválást akar csinált...

Lányom tetoválást akar csináltatni. Megengedjem neki?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1,5 éve halt meg az édesanyám.

Közel 15 éves lányom már vagy több mint egy fél éve szeretne emlékként csináltatni egy kis tetoválást. Mert nagyon kötődött a nagyanyjához, imádták egymást és teljesen váratlanul történt az egész.

2012. febr. 8. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem engedném.A lányomnak is nagyon fontos volt a nagyija,mi elvittük az arany nyakláncát,és a karikagyűrűjét egy ötvöshöz,aki csinált belőle egy szív alakú medált,amibe beletettük a nagyi fényképét.Amikor hiányzik neki eszébe jut,kinyitja a medált.Jó ő még csak 6 éves.
2012. febr. 9. 07:58
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Persze hogy megengedném! Ez nem egy ilyen értelmetlen minta vagy szöveg, hanem a nagymamájának szeretne emléket csináltatni... Persze csak úgy engedném meg, hogyha előtte gondosan kitaláljuk a helyet, a méretet és magát a mintát. És ha egy profi igényes, helyen csináltatja! Így igen!:)
2012. febr. 9. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11 es válaszoló igazad van!

Én sem engedném! Viszont teljesen jó ötlet amit ti csináltatok!

Én 17 évesen tetováltattam, mert meghalt anyám, és megbántam, mert nem az az igazi emlék róla.

Ha 18 éves lenne a lányod akkor ok, de 15 évesen azért nem nézném jó szemmel sem iskolában se sehol!

2012. febr. 9. 16:35
 14/15 A kérdező kommentje:

Bokájára vagy lapockájára szeretné.

Ujjatlanban nem jár a rendes póló meg takarná.

A keresztapja meg tetováló szóval ő meg tudná csinálni neki meg meg tudnánk beszélni vele, hogy mit hogyan. :-)

2012. febr. 9. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem engedném. Ezer más módja van a megemlékezésnek.

De az írásodból ítélve te már eldöntötted, hogy megenged neki, inkább csak megerősítést vársz, hogy igenis, az a legjobb, ha tetováltathat...

2012. febr. 9. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!