Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit jelent mostanság az a szó...

Mit jelent mostanság az a szó hogy "kiégtem"?

Figyelt kérdés

Mert nálam azt jelenti ha valaki kiélte már a nemi életét.Szóval kiégett.

De a tinik ilyen vicces dolgokra használják vagy ha valaki hülyeséget mond és kiakad.O.o

2012. febr. 5. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
a kiégett lehet minden szempontból,de legfőképpen úgy szokták használni,hogy ha egy gyerek nagyon korán elkezdi élni a szexuális életét,iszik,bulizik stb. akkor elér majd egy olyan állapotot néhány év múlva,hogy semmi nem fogja érdekelni,boldoggá tenni,semmi nem lesz új,nem tud új dolgokat kipróbálni,nem fogja élvezni a szexet,a bulizást,pasizást,unni fogja.Volt itt egy ilyen kérdés,egy 19 éves lány írta ki aki 14-15 évesen kezdte a bulizást, a szexet,és 19 évesen már semmi nem érdekelte,nem hozta lázba,semmit sem élvezett,egyszerűen amikor el kellett volna kezdenie "élni" addigra már kiégett "kiélte" magát,nem jó értelemben mondom,hogy kiélte,az az élet amit manapság a tinik élnek,nem normális a buli a szex,az alkohol a főiskolai/egyetemi bulik,élet sajátjai,ezzel szemben,sok 14-15 éves több fiú ágyában megfordul,többet bulizik mint egy 19-20 éves egyetemista
2012. febr. 5. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

ÉN/mi arra szoktuk mondani a kiégtem szót,hogy pl már 2 órája röhögünk tök értelmetlenül és 'kiégtünk' igazából én ezt a szót nem is igen megmagyarázni..olyan természetes:D

Ha valami kiégető dolgot látunk..áá nem tudom elmagyarázni.

2012. febr. 5. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
lejártál, már nem vagy a középpontban, nem vagy a topon
2012. febr. 5. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jelentése is van, hogy már nem érdekel semmi. Vagy általában, vagy egy adott területen.
2012. febr. 5. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
valami nagyon vicces és szétröhögöd magad rajta akkor mondod hogy kiégtem
2012. jún. 29. 21:17
 6/6 anonim válasza:
én is az 5-ös válaszoló értelmezésében ismerem, és szoktam is használni úgy
2014. jún. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!