Milyen nevű babák születtek mostanság felétek? Vagy mostanság érkeznek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mik most a leggyakoribb nevek. Köszi!2011. dec. 14. 18:03
2/36 anonim válasza:
Ismerőseim közül hárman szültek az elmúlt egy évben: Vajk, Hanna, Julcsi babák láttak napvilágot.
3/36 anonim válasza:
Bence, kb. 6 van az ismerőseim között, akik ezt a nevet adták a fiuknak.
Bálint, Tamás, Levente.
Lányból Panna, Hanna.
4/36 anonim válasza:
Boglárka, Hunor, Csenge, Levente
6/36 anonim válasza:
A mi babánk Botond lesz. Viszont meglepett a Vajk az egyik válasznál, mert az én páromnak is eszébe jutott, nem gondoltam, hogy mégsem annyira elenyészően ritka :).
7/36 anonim válasza:
Én írtam a Vajkot, két ilyen nevű kisgyereket is ismerek, úgyhogy, bár gyakorinak nem mondanám, de ennek az ősmagyarnév újraéledésnek köszönhetően egyre gyakoribb lesz szerintem..
8/36 anonim válasza:
A fiam Márton, kis haverja Richárd, másik barátnőm fia is Richárd. Van még Lia baba, Dominik.
9/36 anonim válasza:
A kórházban ahol szültem, 3 szobatáramnak 3 Levente babája lett...
10/36 anonim válasza:
Hanna, Mira, Vivien, Luca, Laura, Jázmin
Az én kislányom Rebeka
(kisfiú nem született mostanában a környezetemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!