Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Könyvet akarok írni de hogy...

Könyvet akarok írni de hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

imádok regényeket olvasni. elhatároztam hogy én is írni akarok legalább 1 regényt.

nagy terveim vannak az élettel kapcsolatba!

de ezt most el határoztam és amíg nem kezdem el építeni a NAGY jövőmet szeretném meg írni ezt a könyvet.

de mégis miből induljak ki?

valami kamasz regényt akarok írni, esetleg tini regény, valami szerelmes. talán egy napló egy lány szemszögéből! létszíves segítsetek..

2012. febr. 5. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem azért, hogy letörjelek, de kb minden 2. gyerek ilyen világmegváltó ötletekkel jön elő... Fogj egy füzetet és írj. Ennyi.
2012. febr. 6. 14:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak bízz magadban az a lényeg!

És olvass sok könyvet mert onnan is jöhet ihlet. Jó nem azt mondom, hogy koppintsd le az egészet de így kezdésnek kezdheted így. Aztán egyre jobban fog menni és már magadtól fogod írni.

Csak engedd szabaddá a képzeleted. Szerinted ezek a vámpíros meg a nyavalya tudja milyen könyvek, hogy készültek?! Csak a szerző szabadjára engedte a fantáziáját. :)

Sok sikert kívánok! :)

2012. febr. 6. 18:43
 13/13 anonim válasza:
Minden rosszindulat nélkül,ha könyvet SZERETNÉL írni,a helyesírás megtanulásával kezdd!
2014. márc. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!