Ha postán akarok küldeni könyvet, akkor ahhoz ott adnak olyan borítékot, amely erre a célra van kitalálva, vagy azt nekem kell máshonnan beszereznem?
Azt a könyvet csak csomagként tudod feladni,ezért ajánlom jól csomagold be!(kilóra mérik majd)
Üdv!
Arra a bubis borítékra gondoltam én is, csak azzal nem voltam tisztában, hol tudok olyat beszerezni.
Azzal is tisztában vagyok, hogy kilóra mérik a csomagot.
Köszi :)
A válaszíró 90%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/3 Időpont ma 11:12
Nálatok elég gyér posta lehet:)
Én egy ócska faluban lakom ott a postán minden esetre fel vannak készülve kivéve ha dobozt akarsz beszerezni. :)
harmadik
nem azt írtam, hogy nem vehet a postán, azt írtam, hogy ingyen nem kap, mert nem postai szolgáltatás az ügyfél helyet csomagolni. Ha tovább olvastad volna, szerepel a kommentemben, hogy hol vásárolhat ilyen cuccokat, a postát is felsoroltam.
Kösz a válaszokat.
Különben, ha már itt két válaszadó között kisebb vita alakult ki, akkor én is elmondom, hogy nem vártam el a postától, hogy ingyen odaadja a borítékot, amelyet kértem, hanem arra voltam kíváncsi, ott is be tudok-e szerezni, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!